Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

MATANÇA EXCORXADOR SERVEI DE LA PRESTACIÓ DELS SERVEIS PROFESSIONALS DE MATANÇA, ENTENENT PER TAL, LA PRESTACIÓ, SOTA CONTRACTE DE PRESTACIÓ DE SERVEIS, DELS TREBALLS DE RECEPCIÓ DELS ANIMALS A SACRIFICAR, ESTABULAT DELS MATEIXOS, CONDUCCIÓ, SACRIFICI, ESPECEJAMENT, GESTIÓ DE CANALS FINS ENTREGA A L'USUARI I GESTIÓ DE RESIDUS FINS DIPÒSIT ALS RECIPIENTS ADIENTS I GESTIÓ DE LES PELLS

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
Expedient 113 2020 02 08 04
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Objecte del contracte. Amb caràcter general, constitueix l'objecte del contracte regulat en aquests plecs la prestació dels serveis professionals de matança, entenent per tal, la prestació, sota contracte de prestació de serveis, dels treballs de recepció dels animals a sacrificar, estabulat dels mateixos, conducció, sacrifici, especejament, gestió de canals fins entrega a l'usuari i gestió de residus fins dipòsit als recipients adients i gestió de les pells. Amb caràcter específic, s'incorpora a aquest plec un DOCUMENT ANNEX 2 PROCESSOS I TASQUES CONTRACTADES, dins del qual, a partir de la descripció detallada d'especificacions continguda al DOCUMENT ANNEX 1, es localitzen i detallen quines són les prestacions i les condicions de realització que formen part de l'objecte del contracte.
Pressupost de licitació:
19.605,03 € sense IVA 23.722,08 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/04/21 - 01/04/23
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
24/03/21 23:59 h
Observacions:
1.1.1.- Definició. L'Escorxador del Pont de Suert, amb domicili social a l'Avinguda Victoriano Muñoz, núm. 48 del Pont de Suert, i ubicat a la Ctra. N-230, P.K. 121,5; es troba inscrit al Registre General de Sanitat (RGS) amb el núm. 10.05473/L, al Registre Sanitari d'Indústries i Productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC) amb el núm.10.4853/CAT i al Registre de Productors de Residus Industrials amb el núm. P-45020.I. Disposa també d'autorització del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) per sacrificar bovins dins la producció ecològica, número de registre CT/1141/E.

La titularitat de l'establiment la té l'Ajuntament del Pont de Suert cedida en ús i gestió al Consell Comarcal.

L'Escorxador del Pont de Suert disposa d'autorització per al sacrifici d'animals de les següents espècies: ovina, caprina, i bovina.

Els objectius generals del servei consisteixen en oferir als carnissers i als ramaders de la comarca, la possibilitat de poder sacrificar els seus animals en un escorxador proper al seu domicili i al mateix temps, facilitar a tots els consumidors locals, la possibilitat de gaudir d'un producte final autòcton de màxima qualitat.

I, vet aquí que, una activitat que, des de fa ja molts anys, ha deixat de ser en absolut pública i que es troba plenament desenvolupada com activitat empresarial, aquest matís de promoció i foment cap a una potenciació de la elaboració de productes de proximitat i qualitat per fomentar la màxima complementarietat entre l'activitat serveis i les activitats primàries així com el recolzament del sector minorista de la carn, són factors que justifiquen que el Consell comarcal de l'Alta Ribagorça s'impliqui en mantenir una línia d'activitat en aquest sector.

I, els processos de matança i gestió dels escorxadors estan formats per itineraris complexes en els que intervenen múltiples agents, entre ells els més importants, els següents:

Servei veterinari oficial: Es disposa del corresponent servei veterinari oficial, designat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Servei tècnic i administratiu: Es disposa del corresponent servei tècnic i administratiu designat pel Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça. Les seves funcions, es concreten en l'apartat sisè i annexes corresponents. El servei administratiu s'assigna al personal propi del consell comarcal, en concret el del lloc de treball B.1.1 de la Relació de Llocs de treball. El servei tècnic es porta a terme per l'enginyer superior contractat pel consell comarcal.

Servei de matança: El servei de matança i les tasques associades a aquest servei, segons venen definides a l'apartat 6.3 del Reglament. i es durà a terme mitjançant la seva contractació de serveis. Les condicions del contracte, que desenvoluparan les referides tasques, venen definides en aquest Plec de Clàusules economicoadministratives i prescripcions tècniques, especialment, als annexos 1, 2 i 3.

Servei de manteniment: Es disposa del corresponent personal, actualment de la brigada del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

Serveis externs: Es disposa de diferents empreses externes que realitzen alguns serveis concrets com la recollida de residus/subproductes, lluita contra els animals indesitjables i el servei de neteja.


La definició de les activitats descrites al precedent apartat constitueixen una síntesi del conjunt d'accions en que consisteix la gestió del Servei d'escorxador comarcal. El detall de cadascun dels apartats de gestió es troben incorporat al DOCUMENT ANNEX 1 DEFINICIÓ TÈCNICA DEL SERVEI d'aquest plec on, també, s'hi inclouen els protocols i instruccions exigibles respecte a cadascun dels processos.

Objecte serveis professionals de matança, entenent per tal, la prestació, sota contracte de prestació de serveis, dels treballs de recepció dels animals a sacrificar, estabulat dels mateixos, conducció, sacrifici, especejament, gestió de canals fins entrega a l'usuari i gestió residus fins dipòsit als recipients adients i gestió pells
Valor estimat del contracte:
19.605,03 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Inclosa als períodes
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
15130000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya