Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis d'informació, serveis auxiliars i control d'accessos dels edificis de Pl. Orfila i Edifici Josep Pallach del Districte de Sant Andreu, i serveis associats al funcionament de l'OAC de Sant Andreu 2021-2023.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Unitat de contractació:
Districte de Sant Andreu
Codi d'expedient:
Ctte 21000051 Exp. 1001/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis d'informació, serveis auxiliars i control d'accessos dels edificis de Pl. Orfila i Edifici Josep Pallach del Districte de Sant Andreu, i serveis associats al funcionament de l'OAC de Sant Andreu 2021-2023.
Pressupost de licitació:
205.233,60 € sense IVA 248.332,65 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
22/03/21 14:00 h
Observacions:
Les empreses interessades podran requerir informació addicional sobre els plecs en les condicions establertes a l'article 138.3 LCSP. Les respostes emeses respecte aclariments dels plecs i resta de documentació reguladora de la licitació es publicarà de forma agregada senseident ificar l'emissor de la consulta en el perfil de contractant. Les respostes tindran caràcter vinculant.
Valor estimat del contracte:
410.467,20 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (En tot cas, l'obertura del sobre electrònic B es realitzarà en acte públic) :
La data i lloc s'informarà en l'anunci de licitació en el perfil de contractant.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
D'acord amb la previsió de l'article 29.4 LCSP, la durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació, fins a un màxim de 24 mesos.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 12.00 - Criteri: Pel preu / hora
Ponderació: 4.00 - Criteri: Aportar un sistema de gestió documental informatitzat dels partes de treball i deprestació del servei de comunicació amb l¿òrgan gestor del contracte
Ponderació: 4.00 - Criteri: Presentar i aportar un sistema de control d¿accessos i control dels equipaments ambsuport informàtic
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98342000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior a
100.000,00 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims 3 anys en serveis de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 75.000,00 euros.
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, el criteri de correspondència entre els serveis executats per l'empresa licitadora i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament General de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RGLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, i en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya