Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Reforma i reforç de l'arteria principal entre dipòsit de Turó del Magre i polígon La Vaqueria

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Guim de Freixenet
Codi d'expedient:
1/21
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres corresponents a un desdoblament de la xarxa d'abastament existent de l'artèria principal, així com deixar fóra de servei la canonada de fibrociment actual, entre el dipòsit de Magre fins al final de la P.I. Vaqueria, per assegurar un servei de qualitat, evitar aturades per trencaments i dotar de cabal i pressió suficient tant a les industries com als veïns dels diversos nuclis.
Pressupost de licitació:
43.849,85 € sense IVA 53.058,32 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Sant Guim de Freixenet
Termini de presentació d'ofertes:
23/02/21 23:59 h
Valor estimat del contracte:
43.849,85 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: OFERTA ECONÒMICA
Ponderació: 10.00 - Criteri: APLIACIÓ DEL TERMINI DE GARANTÍA
Ponderació: 10.00 - Criteri: REDUCCIÓ DEL TERMINI D'EXECUCIÓ
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45232150
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
S'haurà d'acreditar de la manera següent:
a) El volum de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclosos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte (65.775,00). S'acreditarà mitjançant els comptes anuals dels tres últims exercicis aprovats i dipositat en el Registre Mercantil.
b) Si el licitador és un contractista individual o una societat professional, justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
S'acreditarà amb una relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys de similar naturalesa, avalada per certificats de bona execució per a les obres més importants; aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres, si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent. El requisit mínim de solvencia será que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser igual o superior al 90% del valor estimat del contracte d'una anualitat del contracte (39.464,87.-¤).

Aquesta exigència no s'aplicarà a les empreses de nova creació, de conformitat amb l'establert a l'article 90 LCSP, entenent per aquesta la que tingui una antiguitat inferior a 5 anys. En aquest hauran de presentar una declaració responsable indicant la maquinària, material i equip tècnic del qual es disposa per a l'execució de la prestació.

L'empresa licitadora que resulti classificada en primer lloc haurà d'acreditar davant l'òrgan de contractació, prèviament a l'adjudicació del contracte, la possessió i validesa dels docuements que demostrin, a data de finalització del termini de presentació de les proposicions, la seva aptitud, capacitat i solvència requerida en aquesta clàusula.

Les empreses licitadores que estiguin inscrites el en RELI, en el ROLECE o en una llista oficial d'operadors econòmics d'un estat membre de la UE d'accés gratuït, ei es el cas, no està obligada a presentar els documents justificatius o altra prova documental de les dades inscrites en aquest registre (Art. 140.3 LCSP). Això no obstant si que haurà de presentar els docuemnts que no estiguin vigents en els esmentats registres.

La mesa de contractació podrà requerir a l'empresa licitadora qualsevol aclariment o documentació complementària respecte a la inexistència de prohibicions per contractar i/o la millor acreditació de la solvència econòmica, tècnica i/o financera.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya