Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Execució material de les obres de reforma de la seu social de l'Institut Catalá de Finances situada a la Gran Via de les Corts Catalanes nº 635 08010 Barcelona i del servei de control i seguiment de les obres.

Òrgan de contractació:
Institut Català de Finances (ICF)
Codi d'expedient:
18/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte, doncs, és la contractació de l'execució material i el control i seguiment de les obres de reforma de la seu social de l'Institut Català de Finances, situades a la Gran Via de les Corts Catalanes nº 635 08010 de Barcelona. Es tracta d'una actuació de redistribució d'espais d'oficina dins del mateix edifici, de condicionament de la planta coberta per ús públic i, en conseqüència la modificació i legalització d'un dels ascensors per donar-hi accessibilitat, així com la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici, que el farà més sostenible en quant a consum energètic .

En concret, els serveis que es liciten en aquest procediment són els següents:
LOT 1: execució de les obres de reforma de la seu social de l'ICF, legalització de les instal¿lacions, projecte i legalització de la modificació d'un ascensor, lliurament de la documentació "as built" de les obres, redacció del projecte ambiental i gestions necessàries fins l'obtenció de la llicència ambiental de les noves oficines de l'ICF.
LOT 2: servei de control i seguiment de les obres del lot 1, coordinació de seguretat i salut i control econòmic.
Pressupost de licitació:
1.527.456,59 € sense IVA 1.848.222,47 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos 14 dies
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
15/01/21 12:00 h
Observacions:
Visita a l'emplaçament de les obres: per permetre els licitadors conèixer l'estat actual de l'edifici, es facilitarà als licitadors una visita a aquest. La visita serà el dia 4 de gener de 2021 a les 10h i el lloc serà la seu social de l'ICF a Barcelona, situada a la Gran Via de les Corts Catalanes 635 de Barcelona. El representant de l'empresa que visiti les instal·lacions adquireix el compromís de confidencialitat respecte a totes les informacions, documents i assumptes als quals tingui accés o coneixement durant la visita, per a això signarà el certificat de visites a l'edifici de ICF que s'adjunta com annex 7 del plec de clàusules administratives particulars. Caldràs enviar-ho abans de fer la visita, per correu electrònic a les adreces: efigueras@icf.cat / dfernandez@icf.cat
Valor estimat del contracte:
1.527.456,59 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
1
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Classificació empresarial:
La classificació que consta al quadre següent és alternativa a l'acreditació dels requisits mínims de solvència previstos a continuació: Grup / Subgrup / Categoria C - Edificació / 1 - Demolicions / 2 C - Edificació / 4 - Feines de paleta / 4 C - Edificació / 6 - Paviments i enrajolats / 3 I - Inst. Elèctriques / 9 - Sense qualificació especial / 3

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya