Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de redacció del Pla especial urbanístic autònom d'infraestructures de les Vies Verdes de Girona (PEUAVVGI)

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2020/7932
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte és el servei de redacció del PLA ESPECIAL URBANÍSTIC AUTÒNOM D'INFRAESTRUCTURES DE LES VIES VERDES DE GIRONA (PEUAVVGI) que ha d'incloure el traçat de totes les rutes de les Vies Verdes i la xarxa Pirineus existents, els que s'estan projectant o executant actualment, els que es puguin sol·licitar els municipis consorciats abans de la conformitat de la Diputació respecte la presentació preliminar del PEUA, i els terrenys que el pla proposi destinar a sistema de protecció i integració paisatgística.
Pressupost de licitació:
45.000,00 € sense IVA 54.450,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any 6 mesos
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
03/02/21 14:00 h
Observacions:
D'acord amb la Disposició addicional quaranta-unena de la Llei de Contractes del Sector Públic, es reconeix la naturalesa de prestació de caràcter intel·lectual d'aquest servei.
Valor estimat del contracte:
45.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 51.00 - Criteri: Experiència
Ponderació: 49.00 - Criteri: Preu
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Volum anual de negocis del licitador que referit a l¿any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte (45.000,00 ¤)
Mínim d'acreditació:
45.000,00 €
Observacions:
Si l'empresari està inscrit en el registre Mercantil ho acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en aquest Registre .

En cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit .

Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració mensual o trimestral IVA) quan sigui inferior a l¿any. En el cas de què la data de creació o d¿inici de les activitats de l¿empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d¿acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d¿activitat de l¿empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
b) Si el licitador és un contractista individual o una societat professional, justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte (45.000,00 ¤)
Mínim d'acreditació:
45.000,00 €
Observacions:
Caldrà aportar el certificat expedit per l'assegurador, en el qual constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en què sigui procedent.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Una relació dels principals serveis realitzats en els últims tres anys que inclogui l¿import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. L¿import anual acumulat de l¿any de més execució haurà de ser igual o superior el 70% del valor estimat del contracte (31.500,00 ¤)
Mínim d'acreditació:
31.500,00 €
Observacions:
Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent.

Quan el destinatari sigui un subjecte privat s¿acreditaran mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari.

Si la relació dels principals serveis realitzats inclou que el seu destinatari és el mateix ens contractant, no serà necessari l¿acreditació mitjançant certificat.

Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, no hauran d¿acreditar aquest mitjà de solvència tècnica.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Caldrà un equip mínim format per:

-1 tècnic col·legiat que pot ser: arquitecte o enginyer de camins, canals i ports, i que ha d'haver elaborat en els darrers 3 anys un mínim de tres figures urbanístiques (com a mínim d'entre aquestes tres figures hi ha d'haver un POUM o un PEUA).
-1 advocat que ha d'haver col·laborat en els darrers 3 anys en la formulació d'un mínim de tres figures urbanístiques.
-1 tècnic mediambiental o ambientòleg que ha d'haver col·laborat en els darrers 3 anys en la formulació d'un mínim de tres figures urbanístiques.
Observacions:
S'acreditarà mitjançant una relació del contractista on s'inclourà la indicació concreta del personal tècnic o unitats tècniques.

Plecs

 

Documentació

 
DEUC.pdf
PDF
DEUC.xml
XML
Annex 1-Model DEUC.docx
DOC
Annex 2-Oferta.docx
DOC
Annex 3-Compromís adscripció.docx
DOC
decret inici_signat.pdf
PDF
EVIDÈNCIA publicació al perfil.pdf
PDF
Decret-aprovació-expedient.pdf
PDF
Anunci licitació.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Veure apartat M del Quadre de característiques del Plec de Clàusules Administratives Particulars
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya