Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Servei de direcció de la col·lecció corporativa "Quaderns de la Revista de Girona"

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2020/8989
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis editorials i d'impremta, per tarifa o per contracte
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la contractació és el servei de direcció de la col·lecció corporativa «Quaderns de la Revista de Girona» per al període 2021-2022. Durant aquest període, s'editaran un màxim de 16 títols (8 títols anuals com a màxim) i el servei que es contracte té per finalitat garantir la qualitat i el rigor científic dels llibres de la col·lecció, vetllar per l'adequació de les obres que s'acordi publicar als objectius i principis programàtics de la col·lecció i acomplir la programació anual de títols aprovada pel Consell Assessor. Els treballs que es contracten s'especifiquen en el Plec de prescripcions tècniques.

Es calcula que per a la direcció dels Quaderns de la Revista de Girona són necessàries 120 hores anuals.
Pressupost de licitació:
25.200,00 € sense IVA 30.492,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
03/02/21 14:00 h
Valor estimat del contracte:
50.400,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 49.00 - Criteri: Memòria
Ponderació: 30.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 15.00 - Criteri: Publicacions i comunicacions
Ponderació: 6.00 - Criteri: Qualificació de la persona responsable
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79421000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Volum anual de negocis del licitador que referit a l¿any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior a un any (18.900,00 ¤)
Observacions:
Si l'empresari està inscrit en el registre Mercantil ho acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en aquest Registre .

En cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit .

Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració mensual o trimestral IVA) quan sigui inferior a l¿any. En el cas de què la data de creació o d¿inici de les activitats de l¿empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d¿acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d¿activitat de l¿empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
b) Si el licitador és un contractista individual o una societat professional, justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte (50.400,00 ¤)
Observacions:
Caldrà aportar el certificat expedit per l'assegurador, en el qual constin els imports i riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en què sigui procedent.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Una relació dels principals serveis realitzats en els últims tres anys que inclogui l¿import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. L¿import anual acumulat de l¿any de més execució haurà de ser igual o superior al 70% de la anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte (8.820,00 ¤)
Observacions:
Quan el destinatari sigui una entitat del sector públic s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent.

Quan el destinatari sigui un subjecte privat s¿acreditaran mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari.

Si la relació dels principals serveis realitzats inclou que el seu destinatari és el mateix ens contractant, no serà necessari l¿acreditació mitjançant certificat.

Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, no hauran d¿acreditar aquest mitjà de solvència tècnica.

Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
L¿equip mínim per a l¿execució del contracte estarà format per:
-Una persona, integrant o no d¿una empresa amb els següents requisits:
¿ Tenir, com a mínim, de 3 anys d¿experiència professional relacionada amb l¿objecte del contracte (en l'àmbit de la gestió i la divulgació cultural, edició i difusió de la recerca).
¿ Ser autora, coautora, curadora d'edició o coordinadora de tres publicacions d'erudició o divulgació de temàtiques relacionades amb l'objecte del contracte.

Observacions:
-L¿experiència professional mínima exigida s¿haurà d¿acreditar presentant una relació dels seus treballs que hauran de tenir relació amb l¿objecte del contracte o mitjançant la presentació d¿un currículum vitae i la vida laboral expedida pe la Seguretat Social.

-Per acreditar ser autora, coautora, curadora d¿edició o coordinadora de les tres publicacions esmentades anteriorment, haurà d'aportar còpia de la portada, de la pàgina de crèdits o de la pàgina del llibre on figuri el nom del licitador i el títol de l¿obra.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
c) Títols acadèmics del responsable de l'execució del contracte, sempre que no s'avaluïn com un criteri d'adjudicació i en concret:
¿ Estar en possessió d'una titulació de Llicenciatura, o bé de Grau universitari més un màster, en Història, Història de l'Art, o altres titulacions de l'àmbit de les Humanitats o les Ciències de la Informació.
Observacions:
S'acreditarà mitjançant l'aportació d'original o còpia compulsada de la titulació exigida.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya