Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Concessió de serveis per l'explotació de les pistes de pàdel i del servei de restauració a les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera de Palau-solità i Plegamans

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Codi d'expedient:
2020/34-9923
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la present contractació és la gestió indirecta de l'explotació del servei per a la gestió de les pistes de pàdel i dels serveis de restauració a les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera, sota la modalitat de concessió.

Pressupost de licitació:
2.195.150,00 € sense IVA 2.195.150,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
10 anys
Àmbit geogràfic:
Palau de Plegamans
Termini de presentació d'ofertes:
01/02/21 14:30 h
Observacions:
Data límit de documents i informació: D'acord amb la clàusula 1.9 del Plec de Clàusules Administratives Particulars, fins el dia 20 de gener de 2021 per acceptació de preguntes i fins el dia 26 de gener de 2021 per a publicació de respostes. Fins el dia 1 febrer de 2021 per a l'obtenció dels Plecs de Clàusules en el perfil del contractant.
CÀNON D'EXPLOTACIÓ: 4.500 ¤/1r any. - 2n any i següents: 9.000¤.
Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb la clàusula 10 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empesa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, No es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empesa la PARAULA CLAU.
Valor estimat del contracte:
2.195.150,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Cànon d'explotació:
9.000,00 €
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 04/01/21
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Preu unitari bossa d'hores anual Reforç COVID i bossa hores neteja instal·lacions.
Ponderació: 5.00 - Criteri: Col·laborar en 3 esdeveniments esportius que s'organitzin en el municipi, a determinar per l'Ajuntament amb una dedicació de 10 hores per esdeveniment.
Ponderació: 5.00 - Criteri: Utilització de productes mediambientals i de consum responsable.
Ponderació: 35.00 - Criteri: Pla de gestió funcional de la instal·lació i del servei de bar.
Ponderació: 15.00 - Criteri: Pla de neteja, manteniment i formació del personal.
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat i proximitat dels diferents productes a oferir en el servei de restauració.
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92610000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a 160.000 euros.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import igual o superior a 600.000 euros, que cobreixi els riscos professionals derivats de l'objecte del contracte. Així mateix caldrà aportar el compromís de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de cobertura durant tota l'execució del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs realitzats en els últims cinc anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, d'aquests. Els serveis o els treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, participants en el contracte, especialment aquells encarregats del control de qualitat.
Mitjà de solvència:
Instal·lacions tècniques i mesures per a garantir la qualitat
Descripció:
Descripció de les instal·lacions tècniques, de les mesures emprades per l'empresari per garantir la qualitat i dels mitjans d'estudi i recerca de l'empresa.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Les titulacions acadèmiques i professionals de l'empresari i del personal directiu de l'empresa i, en particular, del personal responsable de l'execució del contracte.

Mitjà de solvència:
Mesures de gestió mediambiental
Descripció:
En els casos adequats, indicació de les mesures de gestió mediambiental que l'empresari podrà aplicar en executar el contracte.
Mitjà de solvència:
Plantilla mitja anual
Descripció:
Declaració sobre la plantilla mitjana anual de l'empresa i la importància del seu personal directiu durant els tres últims anys, acompanyada de la documentació justificativa corresponent.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Declaració de compromís indicant la maquinària, material i equip tècnic del qual es disposarà per a l'execució dels treballs o prestacions, a la qual s'adjuntarà la documentació acreditativa pertinent.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya