Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

601.2020.060 - CONCURS DE PROJECTES RESTRINGIT AMB INTERVENCIÓ DE JURAT PER A LA CONTRACTACIÓ DELS SERVEIS DE REDACCIÓ DEL PROJECTE I DIRECCIÓ DE LES OBRES DE LA NOVA SEU DE LA FACULTAT DE NÀUTICA DE BARCELONA I INCUBADORA PER AL FOMENT DE L'EMPRENEDORIA, AL NODE FORMATIU I TECNOLÒGIC DE LA NÀUTICA, A LA NOVA BOCANA DEL PORT DE BARCELONA, AL DISTRICTE DE CIUTAT VELLA DE BARCELONA, AMB MESURES DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOSTENIBLE

Òrgan de contractació:
Barcelona d'Infraestructures Municipals SA
Codi d'expedient:
601.2020.060
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Concurs de projectes
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El projecte i la possible direcció de les obres objecte d'aquest plec tècnic esdevé una de les noves peces clau a ubicar en la Nova Bocana, amb la voluntat de formar el nou Node Formatiu i Tecnològic de la Nàutica (d'ara en endavant, NftN). Aquesta és una actuació emmarcada dins l'estratègia d'Economia Blava i Sostenible de Barcelona, amb la voluntat que el sector de la Nova Bocana comprengui un conjunt d'activitats econòmiques vinculades amb el mar que afavoreixin un desenvolupament socioeconòmic sostenible i contribueixin a la preservació ambiental del medi marí i de la zona marítimo-terrestre.
Pressupost de licitació:
151.235,50 € sense IVA 182.994,95 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes 15 dies
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
25/01/21 13:00 h
Observacions:
Els dubtes, consultes i/o sol·licituds d'informació s'hauran de formular per escrit mitjançant la utilitat "Preguntes" disponible a través de l'Accés Privat del Portal de Contractació Electrònica de l'Ajuntament de Barcelona (https://licitacions.bcn.cat/organismos/26). Caldrà haver-se enregistrat prèviament.
De conformitat amb l'article 138.3 de la LCSP, l'òrgan de contractació proporcionarà a tots els interessats, SIS (6) dies naturals abans de la finalització del termini fixat per a la recepció de les sol·licituds de participació i/o propostes, la informació addicional relativa als plecs i resta de documentació complementària que aquests sol·licitin, sempre i quan s'hagi sol·licitat al menys DOTZE (12) dies naturals abans de la data límit de presentació de les sol·licituds de participació i/o propostes.
Els candidats disposen d'una Guia d'ús per la presentació de propostes en els Concursos de Projectes mitjançant procediment restringit (segona fase amb anonimat) a través del Portal de Contractació Electrònica de l'Ajuntament de Barcelona, al següent enllaç (internet explorer):
ftp://ftplicitacions.bimsa.cat/GUIA_PRESENTACIO_MANUAL_METADADES_RESTRINGIT/
Valor estimat del contracte:
1.868.252,94 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Certificat de l'assegurança d'indemnització per riscos professionals expedit per l'assegurador segons Annex núm. 9 del plec de bases.
Mínim d'acreditació:
600.000,00 €
Observacions:
Aquest requisit s'entendrà complert amb la inclusió d'un compromís vinculant de subscripció de l'assegurança referida en cas de resultar adjudicatari, que també haurà d'incloure el compromís de pròrroga o renovació de l'assegurança si procedeix.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Veure clàusula 6.5.2 del plec de bases
Observacions:
La documentació relativa a l'aptitud per contractar es requerirà al primer classificat del concurs segons dictamen de jurat. No s'ha d'incloure la documentació acreditativa de la solvència en el Sobre A, tan sols la documentació descrita a la clàusula 9 del plec de bases (documentació administrativa general).
Limitació d'empreses candidates:
Nombre mínim:
5
Nombre màxim:
10
Criteris objectius per a la selecció del nombre limitat de candidats:
VEURE ANNEX NÚM. 5 DEL PEC DE BASES

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya