Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

ECAO 9650/2020 - Obres contingudes en la Memòria valorada per a l'adequació dels espais de la casa Soler i Palet.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 9650/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
VISITA OBRA: Es convoca a les empreses interessades a fer una visita prèvia a les instal·lacions de la Casa Soler i Palet, el divendres dia 11/12/2020, a les 11h del matí, a l'entrada principal. Si us plau, truqueu abans al telèfon 93.739.70.00 ext. 7028 (Servei de Patrimoni i Manteniment), per poder coordinar la visita en grups. - Adreça: carrer de la Font Vella, 28 (08221) Terrassa. Enllaç Google maps: https://goo.gl/maps/JfxGjYqa8y6X6XWt9 Per a qualsevol aclariment, podeu contactar també amb el Sr. Ángel Flores, trucant al telèfon 648 01 26 79.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
ECAO 9650/2020 - Obres contingudes en la Memòria valorada per a l'adequació dels espais de la casa Soler i Palet.
Pressupost de licitació:
49.406,85 € sense IVA 59.782,29 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
18/12/20 14:00 h
Observacions:
- VISITA OBRA:
Es convoca a les empreses interessades a fer una visita prèvia a les instal¿lacions de la Casa Soler i Palet, el divendres dia 11/12/2020, a les 11h del matí, a l'entrada principal. Si us plau, truqueu abans al telèfon 93.739.70.00 ext. 7028 (Servei de Patrimoni i Manteniment), per poder coordinar la visita en grups.
- Adreça: carrer de la Font Vella, 28 (08221) Terrassa.
Enllaç Google maps: https://goo.gl/maps/JfxGjYqa8y6X6XWt9
Per a qualsevol aclariment, podeu contactar també amb el Sr. Ángel Flores, trucant al telèfon 648 01 26 79.

- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Pixelware), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- De conformitat amb les disposicions addicionals 15, 16 i 17 de LCSP i el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica (BOP de 2 de gener de 2007 i de 18 de desembre de 2014), s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar a les empreses licitadores i/o candidates com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses.

La presentació de proposicions es farà únicament a través de la plataforma electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, d'accés gratuït: https://portalcontractacio.terrassa.cat

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del portal per a la presentació de proposicions a través de la plataforma PIXELWARE: navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-requisitos-minimos/

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina http://www.java.com/es/. En cas de dubtes consultar la següent pàgina amb continguts multimèdia (vídeos i tutorials) https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-configuracion-equipo/ o bé utilitzar el suport telefònic posat a disposició per PIXELWARE de dilluns a divendres de 08:00 a 18:00 h, excepte festius nacionals, a través del telèfon 91 803 66 27.

Per accedir a la licitació electrònicament, cal descarregar prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes, que quedarà instal¿lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador. https://portalcontractacio.terrassa.cat/html/descarga-app-sobres

El registre d'Empreses, és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal. https://portalcontractacio.terrassa.cat/persona

L'empresa licitadora haurà de complir amb els requisits de solvència exigits per contractar amb l'Administració en la data de finalització de la presentació d'ofertes.
Valor estimat del contracte:
49.406,85 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica) :
21/12/20 14:00 per la plataforma Pixelware
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Un volum de negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) darrers anys, per un import de, com a mínim, una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
Observacions:
Igualment, es podrà disposar de qualsevol dels altres mitjans de solvència econòmica i financera previstos a l'article 87 de la LCSP, tenint en compte aquest mateix import.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Certificats de bona execució per haver executat com a mínim 4 obres de rehabilitació en edificis catalogats amb import igual o superior al del projecte licitat, en els darrers 5 anys.
Observacions:
Almenys dos dels certificats hauran d'acreditar que les obres que s'han realitzat corresponen a l'adequació d'espais similars als que ocupa el projecte, per un import igual o superior al licitat, en els darrers 5 anys.
Classificació empresarial:
No requerida. Tanmateix, s'entendrà que les empreses que tinguin la següent classificació, disposaran de la solvència tècnica i econòmica necessària per executar el contracte: C 4 1 - K 7 1

Plecs

 

Documentació

 
Informe_necessitat.pdf
PDF
Resolucio_aprovacio_licitacio.pdf
PDF
Models_annexos.doc
DOC
Soler i Palet_preus zero.xlsx
XLS
Visita_obra.pdf
PDF
Anunci_inici_licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Creació d'ocupació: si el contractista necessités contractar nou personal per a l'execució d'aquest contracte, hauran de ser treballadors desocupats inscrits en els Serveis Públics d'Ocupació com a demandants d'ocupació, no ocupats.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya