Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Contractació de les obres del projecte executiu d'adequació de la planta semisoterrani de Can Solaret com a centre de dia de primeres atencions.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mataró
Codi d'expedient:
2020/000047338bis
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
afegim pressupost en format TCQ
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El present contracte té per objecte realitzar les obres del projecte executiu d'adequació de la planta semisoterrani de Can Solaret com a centre de dia per a primeres atencions.
2. El pressupost, els plànols, l'estudi bàsic de seguretat i salut, les condicions tècniques generals i demés documents inclosos al projecte abans expressat, aprovat per decret 5893/2020, de 21 de setembre, de la Regidora delegada d'espais públics, equipaments municipals i gent gran activa revestiran caràcter contractual, per la qual cosa hauran d'ésser signats en prova de conformitat per l'adjudicatari en l'acte mateix de la formalització del contracte.
Pressupost de licitació:
92.562,32 € sense IVA 112.000,41 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/01/21 - 01/05/21
Àmbit geogràfic:
Mataró
Termini de presentació d'ofertes:
17/12/20 09:00 h
Valor estimat del contracte:
92.562,32 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 5.00 - Criteri: Estudi de l'estat actual de l'indret (elab. d'un estudi de mobilitat)
Ponderació: 5.00 - Criteri: Estudi de l'estat actual de l'indret (identif usos rellevant pugin ser afectats obres)
Ponderació: 2.00 - Criteri: Memòria descript procés execució (implantació sobre el terreny)
Ponderació: 2.00 - Criteri: Memòria descript procés execució (estudi sobre el procés constructiu)
Ponderació: 5.00 - Criteri: Memòria descript procés execució (descripció detallada execució)
Ponderació: 3.00 - Criteri: Pla d'obres (coherència)
Ponderació: 1.00 - Criteri: Pla d'obres (organigrama)
Ponderació: 1.00 - Criteri: Pla d'obres (xarxa de procedencies)
Ponderació: 60.00 - Criteri: 21. Preu
Ponderació: 5.00 - Criteri: oferta ampliació termini de garantia
Ponderació: 10.00 - Criteri: Oferta de compromís social
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Solvència econòmica i financera
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis en l'àmbit del contracte referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor superior a 166.612,17 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
L'acreditació es farà mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari està inscrit al Registre, i en cas contrari pels que disposi al registre oficial en què hagi d'estar inscrit.
Classificació empresarial:
Solvència tècnica o professional Respecte a la solvència tècnica o professional, caldrà acreditar: a) Haver executat correctament en els últims 5 anys un mínim de 3 contractes de treballs similars als que són objecte del present contracte per un import mínim de 64.793,62 euros, IVA no inclòs, cadascun d'ells. L'acreditació es farà mitjançant certificats acreditatius d'haver executat correctament aquests treballs, que podran ser expedits per l'òrgan públic o subjecte privat al qual s'hagin prestat els treballs. b) La persona responsable de les obres ha de tenir alguna de les acreditacions acadèmiques o professionals següents: enginyer tècnic o superior d'obres públiques, enginyer de pons i camins, arquitecte o arquitecte tècnic o equivalent. L'acreditació es farà mitjançant les titulacions acadèmiques o professionals corresponents. El criteri de correspondència entre les obres executades per l'empresa licitadora i les que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament general de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, aprovat per Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, (RGCAP) i, en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV. D'acord amb la previsió de l'article 88.2 LCSP, les empreses de nova creació, entenent com a tals les que tinguin una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, declararan la seva solvència tècnica segons el criteri b). Alternativament, els licitadors podran acreditar la seva solvència econòmica i financera, i tècnica o professional, mitjançant l'acreditació de la classificació professional Grup C, I subgrups C-4, C-6, C-7, C-8, C-9, I-1, I-6 categoria 1.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya