Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Servei de manteniment dels espais municipals que disposin de jocs infantils de Palau-solità i Plegamans.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Codi d'expedient:
2020/29-8962
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte d'aquest contracte el manteniment i conservació de totes les àrees de joc, i les tanques propietat de l'Ajuntament que figuren als annexes 1 (relació d'àrees) i Annex 2 (plànol d'ubicació)
En cas de que durant el període de vigència del contracte, l'Ajuntament posi en funcionament algun parc infantil nou, l'empresa adjudicatària estarà obligada al seu manteniment en les mateixes condicions que la resta dels parcs que figuren als annexos al Plec de Prescripcions Tècniques.
Pressupost de licitació:
44.704,55 € sense IVA 54.092,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Palau de Plegamans
Termini de presentació d'ofertes:
16/11/20 14:30 h
Observacions:
Data límit de documents i informació: D'acord amb la clàusula 1.9 del Plec de Clàusules Administratives Particulars, fins el dia 9 de novembre de 2020 per acceptació de preguntes i fins el dia 13 de novembre de 2020 per a publicació de respostes. Fins el dia 16 de novembre de 2020 per a l'obtenció dels Plecs de Clàusules en el perfil del contractant.
Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb la clàusula 1.13 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empesa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, No es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empesa la PARAULA CLAU.
Valor estimat del contracte:
89.409,10 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
02/12/20 12:30
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte podrà ser prorrogat una vegada, previ acord exprés d'ambdues parts, pel període d'un any més, sense que la durada de la seva vigència, inclosa la pròrroga, pugui excedir els dos anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 20.00 - Criteri: Col·locació a la totalitat dels jocs infantils detallats a l'annex 1 del Plec de Prescripcions Tècniques, de les plaques indicatives de l'edat recomanada d'ús per cada un dels aparells
Ponderació: 20.00 - Criteri: Memòria explicativa i Pla de Treball i d'Organtizavió de les prestacions del servei.
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50850000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims anys disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per un import igual o superior a 67.056,83¤.

Aquest requisit sobre el volum anual de negoci s'acreditarà mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil. Els empresaris individuals que NO vinguin obligats a presentar comptes anuals, acreditaran aquest requisit mitjançant la presentació del resum anual d'IVA d'acord amb el model 390 d'aquest darrers tres anys acabats. En el cas que la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora sigui inferior a un any, haurà d'aportar la documentació acreditativa corresponent.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els licitadors hauran d'acreditar haver executat en el decurs dels últims tres anys serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte en l'import anual acumulat, sense incloure els impostos indirectes, en l'any de major execució equivalent com a mínim al 70 per 100 del valor estimat de l'anualitat mitjana del contracte. Per tant, l'import serà igual o superior a 31.293,19¤

El criteri de correspondència entre els serveis executats pel licitador i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el RGCAP i, en cas contrari, la igualtat entre els dos primers dígits del respectiu codi CPV.

L'acreditació d'aquesta solvència es durà a terme mitjançant la presentació dels certificats de bona execució emesos per les empreses o administracions publiques contractants.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya