Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 8743/2020 - Obres de la Fase 1 contingudes en el Projecte bàsic i executiu per a l'adequació de la masia dels Bellots.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAO 8743/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Acabat d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
VISITA OBRA: Es convoca a les empreses interessades a fer una visita prèvia a les instal·lacions de la Masia dels Bellots, el dimecres dia 09/12/2020, a les 10h del matí, a l'entrada principal. Si us plau, truqueu abans al telèfon 93.739.70.00 ext. 7028 (Servei de Patrimoni i Manteniment), per poder coordinar la visita en grups. - Adreça: carrer de la Terra, 3 (08227) Terrassa. Enllaç Google maps: https://goo.gl/maps/mdDGmytMJQ9W6hrN8 Per a qualsevol aclariment, podeu contactar també amb el Sr. Ángel Flores, trucant al telèfon 648 01 26 79.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
ECAO 8743/2020 - Obres de la Fase 1 contingudes en el Projecte bàsic i executiu per a l'adequació de la masia dels Bellots.

Aquestes obres estan cofinançades per la Diputació de Barcelona.
Pressupost de licitació:
819.512,42 € sense IVA 991.610,03 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
8 mesos
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
11/12/20 14:00 h
Observacions:
- VISITA OBRA: Es convoca a les empreses interessades a fer una visita prèvia a les instal¿lacions de la Masia dels Bellots, el dimecres dia 09/12/2020, a les 10h del matí, a l'entrada principal. Si us plau, truqueu abans al telèfon 93.739.70.00 ext. 7028 (Servei de Patrimoni i Manteniment), per poder coordinar la visita en grups. Adreça : carrer de la Terra, 3 (08227) Terrassa. Enllaç adreça a Google maps: https://goo.gl/maps/mdDGmytMJQ9W6hrN8.
Per a qualsevol aclariment, poden contactar també amb el Sr. Ángel Flores al telèfon 648 01 26 79.

- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Pixelware), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- De conformitat amb les disposicions addicionals 15, 16 i 17 de LCSP i el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica (BOP de 2 de gener de 2007 i de 18 de desembre de 2014), s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar a les empreses licitadores i/o candidates com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses.

La presentació de proposicions es farà únicament a través de la plataforma electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, d'accés gratuït: https://portalcontractacio.terrassa.cat

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del portal per a la presentació de proposicions a través de la plataforma PIXELWARE: navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-requisitos-minimos/

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina http://www.java.com/es/. En cas de dubtes consultar la següent pàgina amb continguts multimèdia (vídeos i tutorials) https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-configuracion-equipo/ o bé utilitzar el suport telefònic posat a disposició per PIXELWARE de dilluns a divendres de 08:00 a 18:00 h, excepte festius nacionals, a través del telèfon 91 803 66 27.

Per accedir a la licitació electrònicament, cal descarregar prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes, que quedarà instal¿lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador. https://portalcontractacio.terrassa.cat/html/descarga-app-sobres

El registre d'Empreses, és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal. https://portalcontractacio.terrassa.cat/persona
Valor estimat del contracte:
819.512,42 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura sobre 1) :
15/12/20 09:00 plataforma electrònica PIXELWARE
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45000000
Garantia provisional:
No
Classificació empresarial:
Grup C. Subgrup 4. Categoria 3 Grup K. Subgrup 7. Categoria 1

Plecs

 

Documentació

 
Informe_necessitat.pdf
PDF
Resolucio_aprovacio_licitacio.pdf
PDF
Composicio_mesa.pdf
PDF
Models_annexos.doc
DOC
Pressupost preus zero.xlsx
XLS
Visita obra.pdf
PDF
Anunci_inici_licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Creació d'ocupació: si el contractista necessités contractar nou personal per a l'execució d'aquest
contracte, hauran de ser treballadors desocupats inscrits en els Serveis Públics d'Ocupació com a
demandants d'ocupació, no ocupats.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya