Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Expedient 8907/2020 Contracte de subministrament, en règim d'arrendament, de motius i elements d'enllumenat nadalenc dels carrers més comercials del municipi de Salou

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Salou
Codi d'expedient:
8907/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Comprèn el subministrament, en règim d'arrendament, de motius i elements d'enllumenat nadalenc dels carrers més comercials del municipi de Salou, d'acord amb les condicions i amb l'abast definits en el plec de prescripcions tècniques (PPT).
Pressupost de licitació:
43.012,15 € sense IVA 52.044,70 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
04/12/20 - 24/01/21
Àmbit geogràfic:
Salou
Termini de presentació d'ofertes:
27/11/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
43.012,15 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre núm. 2: - Proposició avaluable amb judicis de valor) :
01/12/20 09:15
Obertura de pliques (Sobre núm. 3: - Proposició avaluable de manera automàtica) :
03/12/20 09:15
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 51.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 14.00 - Criteri: Creativitat, originalitat, qualitat i innovació en els dissenys, així com l'adequació de tots els elements a l'espai
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat estètica de les propostes
Ponderació: 9.00 - Criteri: Qualitat tècnica dels projectes
Ponderació: 6.00 - Criteri: Implementació de sistemes tecnològics (innovació, tecnologia i sostenibilitat)
Ponderació: 5.00 - Criteri: Gamma cromàtica
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millores
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
31527200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Requisit d'admissió: Acreditar un volum anual mínim de negocis en el millor exercici dels tres últims acabats per l'import de 64.518,23 ¤.
Observacions:
Mitjans d'acreditació:

- Certificació, nota simple o informació anàleg expedida pel Registre Mercantil u oficial que correspongui i que contingui els comptes anuals, sempre que estigui vençut el termini de presentació i es trobin dipositades; si l'últim exercici és trobés pendent de dipòsit, han de presentar-se acompanyades de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent i de la seva presentació en el Registre. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

- Quan, per una raó vàlida, el licitador no estigui en condicions de presentar la documentació anterior, podrà acreditar la solvència econòmica pels següents mitjans alternatius:

- Qualsevol model oficial declarat davant l'AEAT on quedi reflectit el volum anual de negocis, com poden ser les declaracions tributàries anuals d'IVA o de l'Impost de societats.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Requisit d'admissió: Acreditar com a mínim l¿execució de tres contractes durant l'any de major execució del període citat ¿ tres últims anys - per un import cadascun d¿aquests igual o superior al pressupost de licitació, és a dir, 52.044,70 ¤.
Observacions:
Mitjans d¿acreditació:

- Relació dels subministraments principals efectuats en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat.

- Quan li ho requereixin els serveis que depenen de l¿òrgan de contractació, els subministraments efectuats s¿han d¿acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació; si s'escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l¿autoritat competent.
Descripció:
Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'ha d'acreditar per un o diversos dels mitjans:
Observacions:
- Criteri de selecció: Descripcions i fotografies dels motius nadalencs que s'han de subministrar.

- Requisit d'admissió: Els béns a subministrar hauran de reunir les característiques tècniques i de fabricació previstes en el plec de prescripcions tècniques.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya