Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

2020 11 16 OBRES DE MILLORA DE LA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DE LA IL·LUMINACIÓ EXTERIOR DEL PONT DE SUERT - IDAE: FEDER-EELL-2019-001244

Òrgan de contractació:
Ajuntament del Pont de Suert
Codi d'expedient:
IDAE: FEDER-EELL-2019-001244
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'Ajuntament del Pont de Suert, mitjançant Acord adoptat per Decret de l'Alcaldia número 15 2019 de data 22 de febrer de 2019, va adoptar l'Acord d'aprovar el projecte Reforma parcial der l'enllumenat públic del municipi del Pont de Suert redactat per encàrrec d'aquest Ajuntament per en José Luis Cotonat Lameiro, enginyer tècnic industrial col·legiat número 15374 i pressupost de 94.474,70 Euros de base, 19.839,69 Euros d'IVA al 21 % i 114.314,39 Euros Total.

El projecte té per objecte dur a terme les actuacions de renovació a realitzar en les instal·lacions d'enllumenat exterior en diversos espais del 'Municipi del Pont de Suert (Alta Ribagorça, Lleida) a fi de justificar tècnicament que els paràmetres d'eficiència energètica a assolir com a conseqüència de les esmentades actuacions de renovació redueixen tant el consum elèctric com les emissions de diòxid de carboni de la instal·lació d'enllumenat en ordre al que disposa el Reial Decret 616/2017, de 16 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions a projectes singulars d'entitats locals que afavoreixin el pas a una economia baixa en carboni en el marc de el programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020.

El projecte es concreta en el desmuntatge, subministrament, instal·lació i posada en funcionament de les instal·lacions d'enllumenat indicades al projecte.

Segons és observable en els plànols del projecte, les actuacions de renovació de les instal·lacions d'enllumenat exterior es duran a terme considerant la següent relació d'espais del Municipi:

Zona 1 - QE1, Av. Victoriano Muñoz ¿ Tramo carretera N-230
Zona 2 - QE2, Calle Suix y Paseo Estación autobuses y Tramo carretera N-230
Zona 3 - QE3, Tramo carretera N-230
Zona 4 ¿ QE7, Calle del Roser y Barrio viviendas del Roser

El desenvolupament de l'actuació ha de consistir en el desenvolupament de les fases següents a realitzar per qui resulti adjudicatari del contracte:
Pressupost de licitació:
94.474,71 € sense IVA 114.314,39 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
30/12/20 - 30/04/21
Àmbit geogràfic:
Pont de Suert
Termini de presentació d'ofertes:
06/12/20 14:30 h
Observacions:
El desenvolupament de l'actuació ha de consistir en el desenvolupament de les fases següents a realitzar per qui resulti adjudicatari del contracte:

A) Fase prèvia consistent en la realització per una empresa o professional competent, de forma directa o subcontractada, d'un estudi lumínic previ a l'execució de les obres, segons les lluminàries existents adreçat a acreditar el compliment de les exigències definides en projecte i normativa de referència, a justificar tècnicament les potències a instal·lar i a justificar la reducció del consum i reducció d'emissions a l'atmosfera.
B) Desmuntatge i gestió de les instal·lacions a substituir, subministrament, instal·lació, i posada en funcionament de les instal·lacions d'enllumenat indicades al projecte.
C) Certificació i, en el seu cas, legalització de les instal·lacions existents per acreditar l'efectiu compliment dels treballs i la seva liquidació, l'estat de les instal·lacions i, en el seu cas, la seva alta als registres corresponents.
D) Realització per una empresa o professional competent, de forma directa o subcontractada, d'un estudi luminotècnic i medicions elèctriques després de l'execució de les obres, segons les lluminàries reformades, per tal d'acreditar el compliment de les exigències definides en projecte i normativa de referència, i justificar la reducció del consum i reducció d'emissions a l'atmosfera.
Valor estimat del contracte:
94.474,71 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Excepcionalment, si per circumstàncies sobrevingudes, incidències en la programació de les obres, imprevistos o altres causes i sempre que no es desvirtuï cap aspecte relacionat amb la satisfacció de les necessitats perseguides amb els contractes ni tampoc terminis de justificació de finançaments subvencionats o que l'ajornament en la terminació no produís problemes de difícil reparació, es podran autoritzar pròrrogues en la terminació de les obres fins 30 dies addicionals o més al termini de finalització.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: 3.14.2.1.- Valoració de millores aportades. Punts de llum addicional EXAMINAR AQUEST APARTAT ALS PLECS PART 3
Ponderació: 30.00 - Criteri: 3.14.2.2.- Valoració de millores aportades. Aplics ornamentals amb sistema LED i la seva instal·lació complerta EXAMINAR AQUEST APARTAT ALS PLECS PART 3
Ponderació: 30.00 - Criteri: 3.14.2.3.- Valoració de millores aportades. Noves lluminàrieS- EXAMINAR AQUEST APARTAT ALS PLECS PART 3
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45316100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
DECLARACIÓ (EXAMINAR AQUEST APARTAT ALS PLECS)
Observacions:
DECLARACIÓ (EXAMINAR AQUEST APARTAT ALS PLECS)
Classificació empresarial:
NO ES DEMANA CLASSIFICACIÓ

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya