Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

-27.01.2021 ACTUACIÓ TÈCNICA PLANIFICADA EN EL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT COMPORTARÀ UNA ATURADA DEL SERVEI DEL REGISTRE CORPORATIU DE LA GENERALITAT (S@RCAT) EL DIA 28/01/2021, DE 00:45H A 02:45H QUE AFECTARÀ LA PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES -26.01.2021 ACTUACIÓ TÈCNICA PLANIFICADA EN EL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT EL 30/01/2021, DES DE LES 00:00H A LES 08:00H QUE AFECTARÀ, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA i LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA AIXÍ COM AL CORREU DEL SERVEI DE SUBSCRIPCIONS A LES NOVETATS DIÀRIES DE LES PUBLICACIONS DEL DIA 29/1/2021 QUE S'ENVIARAN AMB POSTERIORITAT

 

Exp. 13/2020-SE-POS: Contractació dels serveis d'una organització d'investigació en salut clínica (CRO) per al disseny i posada en marxa d'un projecte d'investigació de la Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques.

Òrgan de contractació:
Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques
Codi d'expedient:
13/2020-SE-POS
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'investigació i desenvolupament
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis d'una organització d'investigació en salut clínica (CRO) per al disseny i posada en marxa d'un projecte d'investigació de la Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, segons característiques i condicions definides al Plec de Prescripcions Tècniques de la licitació.
Pressupost de licitació:
42.239,07 € sense IVA 51.109,27 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
30/11/20 11:00 h
Valor estimat del contracte:
42.239,07 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques :
04/12/20 11:30 Les persones interessades en assistir virtualment a l'acte han d'enviar un correu electrònic a contractacio@parcdesalutmar.cat abans de les 15:00h del 30/11/2020, per ser incorporats a la reunió mitjançant la plataforma TEAMS.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat del servei en relació a la gestió
Ponderació: 10.00 - Criteri: Acreditar experiència en col·laboració amb projectes amb la SEFH
Ponderació: 10.00 - Criteri: Disposar d'un equip de professionals en el propi centre
Ponderació: 20.00 - Criteri: Memòria descriptiva del servei
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71600000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a la fi del contracte, referit com a màxim als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències d'aquest volum de negocis. El volum global de negoci anual haurà de ser de com a mínim un import igual o superior al valor estimat del contracte.

Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis d'igual o similar naturalesa als que són objecte del contracte realitzats en els darrers tres anys que inclogui descripció del servei, import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Aquests serveis s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent si el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest. A falta del certificats, es podran acreditar mitjançant una declaració de l'empresari.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Documentació específica obligatòria: D'acord amb el previst en el punt 2.3 del Plec de prescripcions tècniques, l'experiència mínima requerida del tècnic designat en col·laboració amb projectes amb la SEFH (Associació espanyola de farmàcia hospitalària), un total de 4 projectes, s'hauran de justificar amb la presentació de la relació de només 4 projectes realitzats on consti el títol, l'any i el codi de l'estudi.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya