Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Subministrament mitjançant arrendament, sense opció de compra, d'un vehicle pel servei de la Policia Local de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, logotipat i amb transformació

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Codi d'expedient:
2020/33-9658
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la contractació del subministrament, mitjançant arrendament sense opció de compra, d'un vehicle pel servei de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans, logotipat i amb transformació, procediment de licitació obert.
Pressupost de licitació:
63.000,00 € sense IVA 76.230,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Palau de Plegamans
Termini de presentació d'ofertes:
26/11/20 14:30 h
Observacions:
Data límit de documents i informació: D'acord amb la clàusula 1.9 del Plec de Clàusules Administratives Particulars, fins el dia 19 de novembre de 2020 per acceptació de preguntes i fins el dia 24 de novembre de 2020 per a publicació de respostes. Fins el dia 26 de novembre de 2020 per a l'obtenció dels Plecs de Clàusules en el perfil del contractant.
Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb la clàusula 1.13 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empesa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, No es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empesa la PARAULA CLAU.
Valor estimat del contracte:
63.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
30/11/20 12:00 Canal Teams
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34114200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles.
L'import mínim que caldrà acreditar serà com a mínim una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
S'acreditarà aportant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals subministraments efectuats d'igual naturalesa en els darrers tres anys, indicant l'import, les dates i el destinatari públic d'aquest.
S'acreditarà mitjançant certificació expedit per l'òrgan competent de l'organisme públic que justifiqui la recepció del subministrament.
- Les empreses de nova creació, podran acreditar la seva solvència tècnica o professional, en els termes que s'indiquen en l'article 89.1.h de la LCSP.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya