Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

BUS DE LA NEU 2020/2021 - RUTA DE TRANSPORT PÚBLIC DE VIATGERS A LA COMARCA QUE PERMETI ACCEDIR AL PÚBLIC EN GENERAL A LES PISTES D'ESQUÍ DE BOÍ TAÜLL RESORT DURANT ELS CAPS DE SETMANA, DIES FESTIUS I ALTRES DATES DE MAJOR DEMANDA DINS LA TEMPORADA D'ESQUÍ

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
Exp. 2020/68.05 (20.06.20)
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Entre les actuacions que desenvolupa el Consell Comarcal dins d'aquest marc, ens trobem amb la que consisteix en dotar d'una ruta de transport públic de viatgers a la comarca que permeti accedir al públic en general a les pistes d'esquí de Boí Taüll Resort durant els caps de setmana, dies festius i altres dates de major demanda dins la temporada d'esquí, com, per exemple en dates coincidents amb les activitats esportives de neu que organitzen els centres d'ensenyament de la comarca. Les dates assenyalades, be puntuals o be recurrents, coincideixen amb els moments de major demanda de transport públic durant la temporada d'hivern.

Tota aquesta demanda de serveis de transport a les infraestructures hivernals es recull en un projecte redactat per la tècnica del Servei Comarcal de Joventut i que s'integra dins del grup d'accions identificat com "Ruta del Bus de la Neu: Vilaller ¿ El Pont de Suert ¿ La Vall de Boí - pistes d'esquí i viceversa".

Es tracta d'una oferta de serveis de transport públic discrecional, amb reiteració d'itinerari i cobrament individual que complementa l'oferta de mobilitat mitjançant transports públics de viatgers a l'interior de la comarca i que, en aquest cas, facilita l'accés, mitjançant transport públic a les instal¿lacions de l'Estació d'Esquí de Boí ¿ Taüll, ubicada a la comarca.

Els serveis que es deriven de dita oferta s'han de prestar mitjançant la contractació a una empresa de transports, degudament autoritzada, tant pel que fa a la seva activitat com pel que fa al servei concret que es pretén contractar i seguint les determinacions establertes i concretant-se amb la prestació de les modalitats especificades al recull de condicions inserit als Plecs i ANNEXOS dels mateixos.
Pressupost de licitació:
22.771,20 € sense IVA 25.048,32 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
20/11/20 14:00 h
Observacions:
El pressupost base i valor estimat, partirà del preu unitari per quilòmetre aplicable als recorreguts previstos. Aquest preu unitari serà de 3,20 Euros de base, més 0,32 Euros d'IVA al tipus del 10% i 3,52 Euros total per quilòmetre aplicable a cada autobús, principal i, en el seu cas accessori/col·laborador de tot el recorregut. Al estimar-se un total aproximat de 7.116 quilòmetres a recórrer pel vehicle principal i addicionals i/o col·laboradors, s'estima com liquidable l'import total i màxim de 22.771,20 Euros de base, 2.277,12 Euros d'IVA al tipus del 10% i 25.048,32 Euros total.

La contractació d'aquests expedient es tramitarà de forma ordinària i no està subjecte a regulació harmonitzada.

Dit procés de contractació es durà a terme mitjançant procediment obert simplificat i adjudicació amb més d'un criteri d'adjudicació, en virtut d'allò que estableixen els articles 145, 146, 159 i concordants de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
22.771,20 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
60140000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya