Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de manteniment dels aparells desfibril.ladors externs automàtics de titularitat municipal (DEA)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2000004
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La prestació del manteniment resulta, per una banda, revisar els aparells DEAS i, per l'altra banda, recanviar quan fora necessari les corresponents bateries, elèctrodes d'adults i pediàtrics amb la periodicitat establerta en la normativa vigent, segons l'ús que se'n faci i les indicacions tècniques del fabricant dels aparells.
El desenvolupament de l'objecte del contracte es realitzarà en els 17 aparells, en concret 14 aparells de la marca i model 'Cardiac Powerhart G3' i 3 aparells de la marca i model 'Samaritan PAD 350D'. que té a la seva disposició aquesta corporació, els quals queden detallats al Plec de Prescripcions Tècniques (d'ara endavant PPT).
La descripció, característiques i forma de realitzar el servei de manteniment per part de l'empresa adjudicatària del contracte es troben definides al PPT.
Pressupost de licitació:
17.618,00 € sense IVA 21.317,78 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Castellar del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
13/11/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
21.141,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 100.00 - Criteri: Preu
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50420000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior a un any. Import mínim: 8.809,00 ¤
Mínim d'acreditació:
8.809,00 €
Observacions:
Acreditació documental: S'haurà d'aportar la declaració responsable i el DEUC en els quals es declara tenir certificació, nota simple o informació anàleg expediada pel Registre Mercantil u oficial que correspongui i que contingui els comptes anuals; i, en cas contrari, pel que disposi el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
L'empresa licitadora haurà d'acreditar la qualitat del manteniment que ofereix mitjançant una relació dels principals serveis realitzats en els últims tres anys per l'empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa que es licita. El requisit mínim de solvència serà que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser igual o superior al 70% de la anualitat mitjana del contracte, d'acord amb els lots següents: Import mínim: 4.110,87 ¤
A tal efecte, es pren com a criteri de correspondència entre els subministraments executats per l'empresari i els que constitueixen l'objecte del contracte la igualtat entre els dos primer dígits dels respectius codi CPV: 50 i 33.
Mínim d'acreditació:
4.110,87 €
Observacions:
Acreditació documental: S'haurà d'aportar la declaració responsable i el DEUC en els quals es declara tenir certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si manca aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, no hauran de complir aquest mitjà de solvència tècnica.
Atès que la inscripció en un registre oficial d'empreses licitadores no és obligatòria per participar en aquesta licitació, el licitador que hagi obtingut la major puntuació no haurà d'acreditar la solvència econòmica i financera i tècnica o professional en el cas que estigui inscrit i així ho comuniqui en la documentació administrativa (Declaració responsable i DEUC), excepte que la informació obrant en el registre no consti vigent, actualitzada ni disponible per a la seva consulta d'ofici.

Plecs

 

Documentació

 
01 IT CONT2000004_22_09_20s.pdf
PDF
10 DECRET 1356 SE OB SS DEAS CONT2000004s.aspx.pdf
PDF
13 ANUNCI_LICITACIÓ_CONT2000004s.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Consten a l'apartat I del quadre de característiques del PCAP

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya