Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Obres de correcció de defectes i millora de la instal·lació de climatització, renovació d'aire i baixa tensió de la Biblioteca Central Pare Miquel d'Esplugues de Llobregat

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Unitat de contractació:
Unitat Juridicoadministrativa de l'Àmbit de Territori i Sostenibilitat
Codi d'expedient:
2019/12592/3084
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Instal·lació elèctrica
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres de correcció de defectes i millora de la instal·lació de climatització, renovació d'aire i baixa tensió de la Biblioteca Central Pare Miquel d'Esplugues de Llobregat
Pressupost de licitació:
73.819,16 € sense IVA 89.321,18 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Esplugues de Llobregat
Termini de presentació d'ofertes:
11/11/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
73.819,16 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre unic) :
13/11/20 09:30 Atesa l'actual situació generada per la crisis sanitària del COVID-19, encara que els Plecs de clàusules administratives particulars preveien que l'obertura dels sobre unic es faria en acte públic, s'informa que aquesta obertura es farà en acte privat. En aquest sentit, la pròpia tramitació electrònica de la licitació garanteix el secret de la licitació sense necessitat de la celebració de l'acte d'obertura de les ofertes en una sessió pública. És el procediment electrònic el que garanteix la integritat i el secret de les proposicions. El sistema informàtic que suporta la plataforma de licitació electrònica té un dispositiu que permet acreditar fefaentment el moment de l'obertura dels sobres i el secret de la informació que hi estigui inclosa.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 90.00 - Criteri: El menor preu sense variació de les qualitats i especificacions tècniques del projecte.
Ponderació: 10.00 - Criteri: Experiència tècnica del cap d'obra.
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45300000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis i, si s'escau, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles, en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari.
Observacions:
per participar en aquesta licitació cal que l¿empresa acrediti una xifra de negocis igual o superior a 1,5 cops del valor estimat del contracte (import mínim: 110.728,74 ¤, IVA exclòs) referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Disposar durant el temps de vigència del contracte, en cas de ser adjudicatària, d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil derivada dels seus treballs amb una cobertura, com a mínim de 500.000,00 euros.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
La solvència tècnica de l'empresa licitadora es justificarà mitjançant un o més dels mitjans assenyalats en l'article 88 de la LCSP, si bé, obligatòriament, haurà d'haver executat 3 obres similars en el curs dels cinc últims anys. S'entén com a obra similar, obres d'instal·lacions amb un PEM com a mínim de 100.000 ¤

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya