Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Foment de la participació comunitària de col·lectius amb especial dificultat d'integració social i d'intervenció a l'espai públic del Turó de la Peira, 2020-21, amb mesures socials, de contractació pública sostenible

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Barcelona
Unitat de contractació:
Districte de Nou Barris
Codi d'expedient:
20010022/20003013
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Diligència error material
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Foment de la participació comunitària de col·lectius amb especial dificultat d'integració social i d'¡ntervenció a l'espai públic, amb l'objectiu d'ajudar a construir un projecte comunitari que contribueixi a la millora de la convivència, i la cohesió social a l'espai públic del barri del Turó de la Peira, amb mesures socials, de contractació pública sostenible
Pressupost de licitació:
72.272,72 € sense IVA 79.500,00 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
20/10/20 18:00 h
Valor estimat del contracte:
144.545,46 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura del sobre B (criteris judici valor). Qualsevol modificació es comunicarà oportunament) :
22/10/20 09:30 https://meet.jit.si/20003013_MesaContractacio
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
D'acord amb la previsió de l'article 29.4 LCSP, la durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La pròrroga serà fins a 1 any i serà obligatòria per l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: avaluables en base a judicis de valor
Ponderació: 60.00 - Criteri: avaluables automàticament
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
- D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior a 120.000,00 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Mínim d'acreditació:
120.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
1.- D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims 3 anys en serveis de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 79.000,00 euros.

D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, el criteri de correspondència entre els serveis executats per l'empresa licitadora i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament General de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RGLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, i en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.

D'acord amb la previsió de l'article 90.4 LCSP, les empreses amb una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, no han d'acreditar l'experiència, és a dir, l'import anual executat i han d'acreditar la seva solvència tècnica segons els altres criteris establerts en aquest apartat (següents punts 2 al 4).
Mínim d'acreditació:
79.000,00 €
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
2.- D'acord amb l'article 90.1.e) LCSP, el personal responsable de l¿execució del contracte ha de tenir els títols o acreditacions acadèmiques o professionals següents:

¿ Disposar de la titulació de treballador/a social i/o educador/a, o altres que garanteixin polivalència i habilitats i capacitats multidisciplinàries (com la homologació del col¿legi d¿educadors/es), segons estableix la clàusula setena del plec de prescripcions tècniques.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
3.- D'acord amb l'article 90.1.h) LCSP, la maquinària, el material i els equips tècnics que com a mínim han d'estar a disposició de l'empresa licitadora per executar el contracte han de ser:

¿ Disposar dels elements tècnics de telefonia i dades per desenvolupar les seves funcions, segons estableix la clàusula vuitena del plec prescripcions tècniques.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
4.- D'acord amb l'article 90.3. LCSP, atenent que l'objecte contractual requereix aptituds específiques en matèria de prestació de serveis de proximitat o anàlogues es requerirà l'experiència específica, coneixements i mitjans vinculats a les prestacions objecte del contracte següents:

¿ Acreditar dos anys d'experiència laboral en l'àmbit de la intervenció comunitària per a cada un dels professionals a qui s'encarrega l'execució del contracte, segons estableix la clàusula setena del plec de prescripcions tècniques.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya