Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

Execució de les obres de millora de les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera: construcció de pistes de pàdel i adequació per la pràctica de la petanca i bitlles catalanes a Palau-solità i Plegamans

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Codi d'expedient:
2020/26-8138
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte del present plec la contractació promoguda per la Regidoria d'Esports. L'obra contempla la millora de les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera, amb la construcció de pistes de pàdel i l'adequació per la pràctica de la petanca i bitlles catalanes, així com la millora de les instal·lacions d'enllumenat i reg de l'equipament municipal situat entre els carrers Guatlla, carrer Gaig, carrer Pinsà i carrer Cadernera de Palau-solità i Plegamans.
Pressupost de licitació:
184.470,43 € sense IVA 223.209,22 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Palau de Plegamans
Termini de presentació d'ofertes:
26/10/20 14:30 h
Observacions:
Data límit de documents i informació: D'acord amb la clàusula 1.9 del Plec de Clàusules Administratives Particulars, fins el dia 19 d'octubre de 2020 per acceptació de preguntes i fins el dia 23 d'octubre de 2020 per a publicació de respostes. Fins el dia 26 d'octubre de 2020 per a l'obtenció dels Plecs de Clàusules en el perfil del contractant.
Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb la clàusula 1.13 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empesa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, No es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empesa la PARAULA CLAU.

Recordeu que d'acord amb l'article 159 de la Llei de contractes del sector públic, és obligatori per a poder licitar estar inscrit en el RELI o en el ROLECE.
Valor estimat del contracte:
184.470,43 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
28/10/20 12:00 Canal Teams
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Baixa econòmica
Ponderació: 36.00 - Criteri: Millores solució constructiva
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora termini garantia
Ponderació: 10.00 - Criteri: Manteniment correctiu
Ponderació: 24.00 - Criteri: Màxim prescripcions tècniques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45221200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Solvència econòmica i financera:
Volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari (en ambdós casos IVA exclòs) i ha de ser al menys d'un mínim de 276.705,65 i s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigues inscrit en el Registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil, hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Solvència professional o tècnica:
Relació de les obres executades en el curs dels cinc darrers anys, avalada per certificats de bona execució; aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i s'ha de precisar si es van dur a terme segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme; si s'escau, els certificats esmentats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l'autoritat competent.
Aquests certificats indicaran que s'han efectuat obres per característiques similars i per imports no inferiors de 129.129,30 ¤ IVA exclòs.
A aquests efectes, les obres executades per una societat estrangera filial del contractista d'obres tenen la mateixa consideració que les directament executades pel mateix contractista, sempre que aquest últim en tingui el control directament o indirectament en els termes que estableix l'article 42 del Codi de comerç. Quan es tracti d'obres executades per una societat estrangera participada pel contractista sense que es compleixi aquesta condició, només es reconeix com a experiència atribuïble al contractista l'obra executada per la societat participada en la proporció de la participació d'aquell en el capital social d'aquesta.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya