Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

LICITACIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ DEL SERVEI PER A LA PRODUCCIÓ D'ESPAIS I PROGRAMES DE L'EMISSORA DE RÀDIO I L'ADMINISTRACIÓ DE TASQUES DIÀRIES OPERATIVES DE FUNCIONAMENT SOTA GESTIÓ DIRECTA DE L'AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DE MONTALT MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT, TRAMITACIÓ URGENT.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Codi d'expedient:
2020/1562
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La producció d'espais i programes de l'emissora de ràdio municipal a Sant Vicenç de Montalt, i l'administració de les tasques diàries operatives de funcionament, en el sentit més ampli, sota gestió directa de l'Ajuntament.
Pressupost de licitació:
80.000,00 € sense IVA 96.800,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Sant Vicenç de Montalt
Termini de presentació d'ofertes:
24/09/20 23:59 h
Observacions:
El valor estimat del contracte és de 160.000¤ pel període total d'un any més la possible pròrroga d'un altre any, IVA exclòs. 60.000¤ anuals que es satisfaran mitjançant facturació directa a l'Ajuntament, amb un IVA de 12.600¤ anuals; i 20.000¤ de previsió d'ingresos directes per publicitat per l'adjudicatari. Sent l'import total de 185.200¤. L'import anual és de 92.600¤ IVA inclòs.
Valor estimat del contracte:
160.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possible pròrroga d'un any més.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 75.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 7.00 - Criteri: Augment de les hores de producció pròpia
Ponderació: 18.00 - Criteri: Campanyes de difusió del municipi promogudes per l'ajuntament en l'àmbit de Catalunya, en ràdios diferents de la de l'objecte del contracte, amb l'objectiu de dinamitzar la promoció i la difusió turística, cultural i social del municipi el seu entorn
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92210000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import igual o superior a 150.000¤, que cobreixi qualsevol demanda contra la empresa o l'ajuntament relacionada amb el contingut de la programació de la ràdio i altres riscos professionals, un termini mínim de vigència del contracte en vigor i 2 anys més.
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Comptes anuals presentats en el Registre Mercantil o en el Registre Oficial que correspongui dels 3 últims anys. Els empresaris no obligats a presentar els comptes en registres oficials podran aportat, com a mitjà alternatiu d'acreditació, els llibres de comptabilitat degudament legalitzats.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, referit als 3 últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesure en que es disposi de les referències d'aquest volum de negocis.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, s'acreditarà mitjanánt certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si manca aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si escau, l'autoritat competent comunicarà aquests certificats directament a lòrgan de contractació

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya