Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de coordinació, assistència tècnica, muntatge i desmuntatge de les instal·lacions definitives i/o temporals, d'actes, fires, exposicions, mostres, stands, revetlles, enllumenats festius de carrers, enllumenat nadalenc i manifestacions anàlogues organitzats i/o promoguts per l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Unitat de contractació:
Unitat Juridicoadministrativa de l'Àmbit de Territori i Sostenibilitat
Codi d'expedient:
2020/5568/1408
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de coordinació, assistència tècnica, muntatge i desmuntatge de les instal·lacions definitives i/o temporals, d'actes, fires, exposicions, mostres, stands, revetlles, enllumenats festius de carrers, enllumenat nadalenc i manifestacions anàlogues organitzats i/o promoguts per l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.
Pressupost de licitació:
283.288,99 € sense IVA 342.779,68 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Esplugues de Llobregat
Termini de presentació d'ofertes:
06/08/20 10:00 h
Valor estimat del contracte:
627.368,01 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre B) :
07/09/20 11:00 Atesa l'actual situació generada per la crisis sanitària del COVID-19, encara que els Plecs de clàusules administratives particulars preveien que l'obertura dels sobre B es faria en acte públic, s'informa que aquesta obertura es farà en acte privat. En aquest sentit, la pròpia tramitació electrònica de la licitació garanteix el secret de la licitació sense necessitat de la celebració de l'acte d'obertura de les ofertes en una sessió pública. És el procediment electrònic el que garanteix la integritat i el secret de les proposicions. El sistema informàtic que suporta la plataforma de licitació electrònica té un dispositiu que permet acreditar fefaentment el moment de l'obertura dels sobres i el secret de la informació que hi estigui inclosa.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte sera prorrogable de forma expressa, fins a un periode maxim de dos anys addicionals, d'any en any.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 23/07/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: El major descompte en % a aplicar de forma lineal sobre els preus unitaris referits al PREU A
Ponderació: 35.00 - Criteri: El major descompte en % a aplicar de forma lineal sobre els preus unitaris referits al PREU B
Ponderació: 15.00 - Criteri: A la millora dels SLA's
Ponderació: 10.00 - Criteri: A la millora de la qualitat ambiental dels vehicles adscrits al contracte.
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79952000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar una xifra de negocis igual o superior a 1,5 cops del valor anual del contracte (import mínim: 255.000,00 ¤, IVA exclòs, agafant com a referència l'anualitat de l'any 2021 del contracte)
Mínim d'acreditació:
255.000,00 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Disposar durant el temps de vigència del contracte, en cas de ser adjudicatària, d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil derivada dels seus treballs amb una cobertura, com a mínim de 1.000.000,00 euros per sinistres, i amb una indemnització de, com a mínim, 250.000,00 euros per víctima. En cas de no disposar d'una pòlissa amb aquesta cobertura en el moment de presentació de l'oferta, caldrà presentar un compromís escrit de disposar-la durant el temps de vigència del contracte, en cas de ser adjudicatària
Mínim d'acreditació:
1.000.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de la realització de serveis efectuats de la mateixa naturalesa o similar que els que constitueixen I¿objecte del contracte en el curs de, com a màxim, els tres últims anys, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat. Per determinar que el servei és de la mateixa o similar naturalesa que el que constitueix l'objecte del contracte es tindrà en compte els tres primers dígits dels codis respectius del CPV.
Observacions:
S'haurà d'acreditar almenys 3 serveis mitjançant certificats emesos per client públic o privat d'un servei de característiques similars o superiors al que és objecte del contracte en els últims 3 anys. Es considerarà similar si la seva anualitat mitjana és superior a 100.000 euros, iva inclòs.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya