Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Obres d'enderroc d'immobles de propietat municipal

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
OM-0053/2020
Tipus de tramitaciˇ:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Demoliciˇ d'immobles i moviments de terres
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
Execuciˇ de les obres d'enderroc d'immobles de propietat municipal, per adequar-los a les condicions de seguretat, salubritat i ornat p˙blic. Els immobles estan situats al Passatge Escorial 7A i Carrer Sant Llorenš 27 de Reus.
Els projectes van ser aprovats inicialment per Decret del Regidor delegat de l'└rea d'Empresa i Ocupaciˇ en data 19 de febrer de 2020 i aprovat definitivament en data 22 de juliol de 2020.
Pressupost de licitaciˇ:
89.558,11 € sense IVA 108.365,31 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes 15 dies
└mbit geogrÓfic:
Reus
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
28/09/20 23:59 h
Observacions:
Presentaciˇ ofertes: Sobre digital

Per als dos lots, el termini d'execuciˇ mÓxim del contracte serÓ de 45 dies naturals, a comptar des de l'acta de comprovaciˇ de replanteig i inici de les obres.
Valor estimat del contracte:
89.558,11 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre mÓxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre mÓxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
Criteris d'adjudicaciˇ:
Criteri ˙nic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Volum anual de negocis, dels tres ˙ltims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurÓ de ser igual o superior a una vegada i mitja el valor estimat de cada un dels lots.
El volum anual de negocis serÓ acreditat mitjanšant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estiguÚs inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjanšant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Observacions:
Pels dos lots.
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ per riscos professionals vigent fins a la finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ d'ofertes, per import de cobertura no inferior al doble del valor estimat de cada lot, aixÝ com aportar el compromÝs vinculant de renovaciˇ o pr˛rroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execuciˇ del contracte.
Aquest requisit s'entendrÓ complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromÝs vinculant de subscripciˇ, en cas de resultar adjudicataris, de l'asseguranša exigida. Aquest compromÝs s'haurÓ de fer efectiu dins del termini dels deu dies hÓbils al que es refereix l'article 150 de la LCSP (requeriment previ a l'adjudicaciˇ).
L'acreditaciˇ d'aquest requisit es farÓ mitjanšant certificat emŔs per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'asseguranša, i mitjanšant el document de compromÝs vinculant de subscripciˇ, pr˛rroga o renovaciˇ de l'asseguranša, en els casos en que procedeixi.
Observacions:
Pels dos lots.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
S'acreditarÓ mitjanšant una relaciˇ de les obres executades del mateix tipus o naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, en el curs dels cinc ˙ltims anys, avalades per certificats de bona execuciˇ; aquests certificats indicaran l'import, les dates i el lloc d'execuciˇ de les obres.
Les obres efectuades s'acreditaran mitjanšant certificats de bona execuciˇ expedits o visats per l'˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l'empresari acompanyada de la documentaciˇ de que disposi que acrediti la realitzaciˇ dels treballs; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'˛rgan de contractaciˇ per l'autoritat competent.

L'import acumulat d'aquestes obres, en l'any de major execuciˇ, haurÓ de ser igual o superior a:
Lot 1: 69.782,55 euros
Lot 2: 38.582,76 euros

Atenent que el valor estimat del contracte Ús inferior a 500.000 euros, les empreses de nova creaciˇ ( inferior a 5 anys), podran acreditar la seva solvŔncia tŔcnica o professional mitjanšant la justificaciˇ de personal o organismes tŔcnics, aixÝ com la maquinÓria, destinada a l'execuciˇ de l'obra, d'acord amb l'article 88 de la LCSP: Com a mÝnim acreditaran cap d'obra amb 3 anys d'experiŔncia, encarregat amb 2 anys d'experiŔncia, llicencia de programa de pressupostos, i maquinÓria destinada a l'execuciˇ de l'obra: camiˇ de 12t i retroexcavadora.
Classificaciˇ empresarial:
Classificaciˇ empresarial a efectes d'acreditar la solvŔncia econ˛mica o financera i tŔcnica o professional, i de forma alternativa, Ús la segŘent per als dos lots: Grup: C Edificacions Subgrup: 1 Demolicions Categoria: 1 (A o B segons RD 1098/2001)

Versiˇ completa

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya