Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

-27.01.2021 ACTUACIÓ TÈCNICA PLANIFICADA EN EL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT COMPORTARÀ UNA ATURADA DEL SERVEI DEL REGISTRE CORPORATIU DE LA GENERALITAT (S@RCAT) EL DIA 28/01/2021, DE 00:45H A 02:45H QUE AFECTARÀ LA PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA D'OFERTES -26.01.2021 ACTUACIÓ TÈCNICA PLANIFICADA EN EL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT EL 30/01/2021, DES DE LES 00:00H A LES 08:00H QUE AFECTARÀ, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA i LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA AIXÍ COM AL CORREU DEL SERVEI DE SUBSCRIPCIONS A LES NOVETATS DIÀRIES DE LES PUBLICACIONS DEL DIA 29/1/2021 QUE S'ENVIARAN AMB POSTERIORITAT

 

Exp. 06/2020-SU-AM-PORH: Acord marc per a l'homologació de proveïdors del subministrament de material fungible, petit equipament, reactius, kits de laboratori i altres productes necessaris per a la recerca per a la Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques i la Universitat Pompeu Fabra.

Òrgan de contractació:
Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques
Codi d'expedient:
06/2020-SU-AM-PORH
Sistema de racionalització:
Acord Marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'acord marc té la finalitat de determinar les condicions del subministrament de material fungible, petit equipament, reactius, kits de laboratori i altres productes necessaris per a la recerca, seleccionar l'empresa o empreses que hauran de prestar aquests subministraments i, concretar les condicions generals d'adjudicació i d'execució a què hauran d'ajustar-se els contractes que es formalitzin en base a aquest Acord marc. A través d'aquest procediment la Fundació Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (FIMIM) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), homologaran als licitadors que presentin proposta en cada lot, sempre que compleixin amb els requeriments essencials establerts als plecs i superin els criteris de selecció marcats a l'acord marc.
Pressupost de licitació:
8.560.000,00 € sense IVA 10.357.600,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
30/09/20 11:00 h
Observacions:
D'acord amb el Dictamen 1/2019 de l'ACPT, en aquesta licitació tots els documents es publicaran sense la seva signatura.
Valor estimat del contracte:
14.552.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre núm. 2 amb criteris avaluables objectivament) :
07/10/20 10:00 Virtual
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es preveu la possibilitat de prorrogar l'Acord Marc per una durada màxima de fins a 1 any addicional.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
11
Oferta integradora:
No
DOUE:
Accés al DOUE - 21/08/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Percentatge de descompte lineal sobre el preu de catàleg (IVA exclòs),com a mínim haurà de ser d'un 5%
Ponderació: 10.00 - Criteri: El licitador posa a disposició de les entitats una pàgina web personalitzada amb els preus de catàleg que incorporen els percentatges de descompte ofertats
Ponderació: 10.00 - Criteri: El licitador cobra despeses d'enviament o de gestió
Ponderació: 10.00 - Criteri: El licitador exigeix comanda mínima
Ponderació: 10.00 - Criteri: El licitador cobra les devolucions de producte
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis i, si escau, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a la fi del contracte, referit com a màxim als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències d'aquest volum de negocis.
El volum global de negoci anual haurà de ser de com a mínim un import igual o superior al 25% del pressupost de licitació del lot al que es presenti oferta que tingui el pressupost més alt.
Observacions:
En cas que el licitador sigui una persona jurídica, aportarà els Comptes Anuals i l'Informe de Gestió del darrer exercici i el corresponent Informe d'Auditoria, dipositats en el corresponent Registre Mercantil. Tractant-se d'empreses estrangeres aportaran la documentació anàloga requerida per la legislació del seu Estat. En el cas d'empresaris no obligats a presentar els comptes en registres oficials, podran aportar com a mitjà alternatiu d'acreditació els llibres de comptabilitat degudament legalitzats.
Si per raons justificades, una empresa no pogués facilitar les referències sol·licitades podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera mitjançant qualsevol altra documentació considerada com suficient per l'entitat contractant.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals subministraments d'igual o similar naturalesa als que són objecte del contracte realitzats en els darrers tres anys. Els empresaris hauran d'acreditar haver executat, durant l'any de major execució del període indicat, un import (sense impostos) igual o superior al 10% del pressupost de licitació del lot al que es presenti oferta que tingui el pressupost més alt.
Observacions:
Aquests subministraments o treballs s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent si el destinatari és una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest. A falta del certificats, es podran acreditar mitjançant una declaració de l'empresari.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya