Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

OBRES DE REFORÇ ESTRUCTURAL DEL PONTARRÓ DE FÀBRICA I PAVIMENTACIÓ DEL CAMÍ DEL CEMENTIRI ¿FASE 1: Pavimentació del camí del cementiri

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere Sallavinera
Codi d'expedient:
05/19
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció d'autopistes, carreteres, camps d'aterratge, vies fèrries i centres esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest contracte són les obres per dur a terme el condicionament, millora i pavimentació del camí d'accés al cementiri municipal de Sant Pere Sallavinera, incloses en el projecte executiu redactat per l'enginyer de camins, canals i ports, Sr. Raimon Guitart i Garcia, col·legiat nº16.400.
Pressupost de licitació:
63.125,31 € sense IVA 76.381,63 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Pere Sallavinera
Termini de presentació d'ofertes:
04/09/20 23:50 h
Valor estimat del contracte:
72.594,11 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
15/09/20 10:00 Ajuntament de Sant Pere Sallavinera
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de Pròrroga: Sí. Es podrà concedir pròrroga per termini màxim de 25 dies, previ informe favorable de la Direcció d'obra facultativa. Tal com s'estableix a la clàusula 4.4 dels plecs, la pròrroga, si s'acorda per part de l'ens contractant, tindrà caràcter obligatori per al contractista si hi ha un preavís mínim de 2 mesos a l'inici de dita pròrroga
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: illora ampliació garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233123
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Volum anual de negocis, en l'àmbit al qual es refereix l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) últims disponibles en funció de les dates de de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, por un import igual o superior a 108.890 ¤.
Mínim d'acreditació:
108.890,00 €
Observacions:
S'acreditarà amb la presentació dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, en el seu cas, en el registre oficial corresponent. En cas d'empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, s'acreditarà mitjançant llibres d'inventaris i comptes anuals degudament legalitzats.
Període:
3
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Caldrà acreditar experiència suficient en la realització de les feines anàlogues a les que constitueixen l'objecte del contracte mitjançant una relació dels principals treballs realitzats d'igual o similar naturalesa en el curs dels darrers 5 (cinc) anys, en la que es faci constar el seu import, la data i el destinatari públic o privat dels mateixos. L'import mínim anual acumulat referit a l'any de major execució dels 5 indicats, haurà de ser igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte.
Mínim d'acreditació:
2,00 €
Observacions:
Igualment, caldrà aportar, en cas de resultar adjudicatari, certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent (en cas de treballs realitzats per al sector públic) o certificats equivalents o declaració del empresari en cas de treballs realitzats per al sector privat, als quals s'acompanyarà dels documents que acreditin la realització de la prestació, els quals hauran d'incloure, com a mínim, les dades següents:

- Una breu descripció del projecte on es pugui comprovar que es tracta d'un projecte de ti-pologia igual o similar al de l'objecte d'aquests plecs.
- l'import del projecte executat i el lloc on s'ha portat a terme.
- Especificar si es va executar segons les regles que regeixen la professió i es van dur a bon terme i amb normalitat.
- Els certificats hauran de ser signats pels tècnics directors dels projectes.

Per tal de determinar que una feina o servei és d'igual o similar naturalesa al que constitueix l'objecte del contracte s'estarà al grup i subgrup de classificació previst en el present plecs.

Per altra banda, i addicionalment als requisits expressats, no s'entendrà acreditada dita solvència tècnica si no es justifica haver realitzat un mínim de DOS (2) projectes en el termini indicat, referents a treballs iguals o de similar naturalesa als que constitueixen l'objecte del contracte.
Període:
5
Classificació empresarial:
Classificacions admeses per a la licitació: No s'exigeix, si bé d'acord amb allò exposat a la Clàusula Desena del PCAP, les empreses licitadores podran acreditar la seva solvència, indistintament, mitjançant l'acreditació del compliment dels requisits mínims de solvència econòmica i financera, i de solvència tècnica detallats en el present apartat G.2, o bé mitjançant la seva classificació en el grup o subgrup de classificació corresponent a l'objecte del contracte, detallat, si s'escau, en el punt G.1. A aquests, efectes, la classificació que correspon a l'obra, de conformitat amb el RD 1098/2001, de 12 d'octubre, modificat pel RD 773/2015, de 28 d'agost és: ¿ Grup G, subgrup 6, categoria 1 La proposta no vinculant de classificació del contractista equivalent, referida al Reial decret 1098/2001, amb anterioritat a la seva modificació efectuada pel Reial decret 773/2015, és la següent: ¿ Grup G, subgrup 6, categoria A

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya