Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de gestió, tractament i descontaminació dels vehicles al final de la seva vida útil

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S-0089/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquesta licitació consisteix en l'adjudicació en propietat dels vehicles que es troben en el Dipòsit Municipal de Vehicles (situat al carrer Víctor Català número 35, d'aquesta ciutat) per haver finalitzat la seva vida útil (abandonament, renúncia voluntària del seu propietari, baixa definitiva, residu sòlid, etc), a una empresa especialitzada i degudament acreditada per tal de fer les tasques de retirada, tractament i descontaminació d'aquests vehicles.
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
26/06/20 23:59 h
Observacions:
L'execució del present contracte no suposa cap despesa per a l'Ajuntament, únicament suposa ingressos, pels imports que haurà d'ingressar l'adjudicatari a l'Ajuntament com a resultat de multiplicar els preus unitaris (segons tipus de vehicle) pel nombre de vehicles retirats per al seu desballestament. El preu del contracte vindrà determinat per referència al preu/unitat de vehicle retirat del Dipòsit Municipal de Vehicles.

CONDICIONS ESPECIALS D'EXECUCIÓ: De conformitat amb l'apartat M del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars.
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electrònic a través de la plataforma Sobre Digital 2.0.
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
09/07/20 11:00 Mesa de Contractació Data: dijous, 9 de juliol a les 11:00 h (30 minuts abans s'obrirà la sala de videoconferència). URL Directa:      https://zoom.us/j/96691412793?pwd=V2U0V3pPT2VIRkNZV0o5ZzVJcGpZUT09 Meeting ID: 966 9141 2793 Meeting Password:  504165
Obertura de pliques (Sobre C) :
04/08/20 11:00 Reunió: Mesa de contractació Data: Dimarts, 4 d'agost a les 11:00 h (30 minuts abans s'obrirà la sala de videoconferència). URL Directa: https://zoom.us/j/92916491808?pwd=TVRqN0V6ckg5blNZQTk3OXJnSTFsdz09      Meeting ID: 929 1649 1808 Meeting Password:   263269   
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Aquest contracte es podrà prorrogar per períodes anuals, fins a dues (2) anualitats més. La durada total del contracte, inclosa les pròrrogues, no podrà excedir els quatre (4) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 85.00 - Criteri: Millor oferta econòmica, atenent a la proposta degudament detallada
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millora en el termini de retirada dels vehicles
Ponderació: 5.00 - Criteri: Millores per realitzar moviments i trasllats
Ponderació: 5.00 - Criteri: Mitjans tècnics, equip i recursos que el licitador destini i adscrigui a la prestació del servei superiors al mínim exigit a l'apartat 3 del plec de condicions tècniques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50190000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Disposar d'una assegurança de Responsabilitat Civil vigent fins a la finalització del termini de presentació d'ofertes, amb una cobertura mínima de 300.000 euros, així com aportar el compromís vinculant de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució del contracte.

Aquest requisit s'entendrà complert pels licitadors o licitadores que incloguin en la seva oferta un compromís vinculant de subscripció, en cas de resultar adjudicataris, de l'assegurança exigida. Aquest compromís s'haurà de fer efectiu dins del termini dels deu dies hàbils al que es refereix l'article 150.2 de LCSP (requeriment previ a l'adjudicació).

L'acreditació d'aquest requisit es farà mitjançant certificat emès per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en que procedeixi.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs d'igual o similar naturalesa al d'aquest contracte, realitzats en els últims 3 anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyat dels documents dels que disposi per acreditar la realització de la prestació o servei. Almenys l'import anual acumulat en l'any de major execució del període citat haurà de ser de igual o superior a 28.000 euros.
Mínim d'acreditació:
28.000,00 €
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Autorització i inscripció com a gestor de residus inscrit al Registre de gestors de residus de Catalunya, en la modalitat V-55 "Reciclatge i recuperació de vehicles fora d'ús".

Plecs

 

Documentació

 
Informe necessitats.pdf
PDF
Decret_2020007534_inici i aprov plec.pdf
PDF
Anunci_de_licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
De conformitat amb l'apartat M del quadre de característiques del plec.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya