Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de recollida, acollida i manteniment d'animals abandonats i recollida d'animals morts al terme municipal Reus

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S-0048/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La present licitació té per objecte la prestació del servei de recollida, acollida i manteniment d'animals abandonats i recollida d'animals morts al terme municipal Reus
Pressupost de licitació:
85.471,31 € sense IVA 103.420,28 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Reus
Termini de presentació d'ofertes:
18/06/20 23:59 h
Observacions:
CONDICIONS ESPECIALS D'EXECUCIÓ: De conformitat amb l'apartat M del quadre de característiques del plec de clàusules administratives particulars.
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electrònic a través de la plataforma Sobre Digital 2.0
Valor estimat del contracte:
341.885,24 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre B) :
03/07/20 10:30 Mesa virtual URL Directa:      https://zoom.us/j/94010921099?pwd=MWE3b3p1SW00cVB2OHJFRUpyZGJDQT09 Meeting ID: 940 1092 1099 Meeting Password:  211976
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
04/08/20 11:00 Reunió: Mesa de contractació Data: Dimarts, 4 d'agost a les 11:00 h (30 minuts abans s'obrirà la sala de videoconferència). URL Directa: https://zoom.us/j/92916491808?pwd=TVRqN0V6ckg5blNZQTk3OXJnSTFsdz09      Meeting ID: 929 1649 1808 Meeting Password:   263269   
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Aquest contracte es podrà prorrogar per períodes anuals fins a dos anys (2) més. La durada total del contracte, incloses les pròrrogues, no podrà excedir els quatre (4) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 22/05/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 68.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 16.00 - Criteri: Memòria Tècnica
Ponderació: 8.00 - Criteri: Valoració del programa d¿adopcions
Ponderació: 8.00 - Criteri: Valoració de campanyes de sensibilització
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98380000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança d'indemnització per riscos professionals vigent fins a la finalització del termini de presentació d'ofertes, per import de cobertura no inferior a 300.000,00 ¤, així com aportar el compromís vinculant de renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l¿execució del contracte.

Aquest requisit s'entendrà complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromís vinculant de subscripció, en cas de resultar adjudicataris, de l'assegurança exigida. Aquest compromís s'haurà de fer efectiu dins del termini dels deu dies hàbils al que es refereix l'article 151.2 del TRLCSP (requeriment previ a l'adjudicació).

L'acreditació d'aquest requisit es farà mitjançant certificat emès per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'assegurança, i mitjançant el document de compromís vinculant de subscripció, pròrroga o renovació de l'assegurança, en els casos en que procedeixi.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis referit a l'any de major número de negoci dels tres últims conclosos, en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari. Es considera suficient solvència tenir un volum de negoci anual per import igual o superior a 128.200,00 ¤.

El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l' esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
128.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Mitjançant una relació dels principals serveis o d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte, realitzats en els últims tres anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyat dels documents que disposi que acreditin la realització de la prestació; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.

Es requereix que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui superior a 59.830,00 ¤.
Mínim d'acreditació:
59.830,00 €

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya