Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Millora de les voreres del carrer Sertürner en l'accés al polígon d'activitat econòmica de Can Magarola de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COOB/20001
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció d'autopistes, carreteres, camps d'aterratge, vies fèrries i centres esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Les actuacions definides en el Projecte d'obres objecte d'aquest contracte, que consisteixen, entre d'altres, en urbanitzar les dues voreres als costats del carrer sobre les cunetes existents, donar continuïtat al carrer bici, executar un nou pas de vianants i renovar l'enllumenat públic.
Pressupost de licitació:
51.294,60 € sense IVA 62.066,46 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos 15 dies
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
20/08/20 12:00 h
Observacions:
1. En el pressupost editable annexat s'ha suprimit la partida corresponent al Control de qualitat que no és objecte d'aquest contracte de conformitat amb la clàusula 4 del PCAP. D'altra banda, la partida corresponent al de Seguretat i salut que sí és objecte d'aquest contracte NO es pot alterar el seu import de conformitat amb la clàusula 4 del PCAP i el qual figura ja emplenat en l'annex IV "Model de presentació dels criteris avaluables de forma automàtica" del PCAP.

2. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 12 del PCAP, fins al 11.8.2020 per acceptació de preguntes i fins al 14.8.2020 per a la publicació de respostes; i fins al 18.8.2020 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 12 i 16 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 19 d'AGOST 2020 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (19 d'agost de 2020, a partir de les 11.45 hores) especificat en aquest anunci de licitació.
Valor estimat del contracte:
51.294,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 4.00 - Criteri: Ampliació del termini de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34928510
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya