Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

(Expedient 036 03 04 2019) Expedient de contractació de servei de transport escolar de la ruta 2.1 (SENET) VILALLER - EL PONT DE SUERT mitjançant procediment obert simplificat

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
Expedient 036 03 04 2019
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educació i formació professional
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
S'ofereix la prestació del servei de transport escolar dels alumnes dels centres públics d'educació primària i d'educació secundaria obligatòria de la comarca de l'Alta Ribagorça segons l'encàrrec que, respecte cada curs escolar rebi el consell comarcal de l'Alta Ribagorça de l'Administració educativa així com els altres tipus del Servei de Transport Escolar establerts al Reglament del servei de transport escolar aprovat pel Ple del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, en sessió número 156-2/2012, ordinària celebrada en data 27/06/2012 o disposició que el modifiqui o substitueixi, en la forma descrita en el plec de prescripcions tècniques particulars. El reglament fou publicat al BOP de Lleida de 14 d'agost de 2012.
El servei es durà a terme mitjançant un autocar, degudament autoritzat pel servei de transport interurbà de viatgers sent tanmateix autoritzada la ruta.
En funció dels usuaris admesos aquesta ruta podrà tenir el seu inici i/o finalització a Senet o a Vilaller aplicant-se el règim de preus establert respecte a un o altre origen aplicant-hi, en el seu cas, la baixa oferta i acceptada en la licitació.
Necessitat d'acompanyant: Aquesta ruta necessita obligatòriament acompanyant.
Places: El servei s'ha de prestar, en tot cas, amb un autobus de 40 places o més.

Pressupost de licitació:
40.480,00 € sense IVA 44.528,00 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
03/08/20 14:55 h
Valor estimat del contracte:
40.480,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada total del contracte és la següent: Es fixa per un curs escolar. Malgrat, si prossegueix la demanda, respecte a cada ruta, s'estendrà, curs a curs, fins un màxim de quatre cursos continuats més una pròrroga més una segona pròrroga. La pròrroga s'acordarà per mutu acord exprés de les parts, i no es podrà produir per consentiment tàcit. Cada pròrroga o extensió de curs complet podrà comportar l'ajustament de la cabuda i la determinació del vehicle o vehicles en funció dels usuaris previstos o altres variacions que sigui necessari efectuar respecte al curs pel qual es formula la pròrroga La durada del contracte està vinculada a la vigència del CONVENI i sempre condicionada que no se'n produeixi la resolució anticipada sense que pugui generar indemnització per l'adjudicatari. Pel que fa a les rutes internes de la Vall de Boí i a les rutes 'enllaç de la Vall de Boí, arribada la finalització del contracte, l'adjudicatari de la pròrroga podrà ser, a sol·licitud del titular, un dels transportistes que han estat admesos sempre que la totalitat de proponents admesos hagin acreditat la conformitat en l'assignació de rutes de forma rotativa. També podrà extingir-se el contracte o modificar-se si es modifiquen el nombre d'usuaris del servei o la mateixa existència d'aquest, fins i tot la supressió de la ruta sense dret a indemnització. La extinció i/o modificació indicada podrà ser efectiva per determinació de la corporació contractant que sigui comunicada abans de finalitzar el mes complet anterior al que s'hagi de fer efectiva.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
60100000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya