Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE PER ALS SERVEIS DE CONSERVACIÓ, MANTENIMENT I MILLORA DE LES ZONES VERDES, ESPAIS ENJARDINATS I ALTRES ESPAIS PÚBLICS, DE LA ZONA EST I LITORAL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/036
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis per a la conservació, manteniment i millora de les zones verdes, espais enjardinats i altres espais públics inclosos enla zona est i litoral de l'inventari d'espais verds municipals de Sant Feliu de Guíxols, tal com es descriu en les especificacions tècniques del contracte.
Pressupost de licitació:
274.947,58 € sense IVA 331.146,57 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
10/08/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
1.649.685,48 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar, anualment, per dos anys més.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 09/06/20
DOUE:
Accés al DOUE (Correcció d'errades) - 10/07/20
DOUE:
Accés al DOUE (Correcció d'errades) - 14/07/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 15.00 - Criteri: Baixa (%) respecte els preus unitaris
Ponderació: 25.00 - Criteri: Estructura i programa d'organització del servei
Ponderació: 8.00 - Criteri: Anàlisi del territori
Ponderació: 17.00 - Criteri: Aspectes mediambientals
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
77310000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditació conforme el volum anual de negoci de la persona licitadora o candidata, referit a l'any de major volum de negoci dels 3 últims anys conclosos, haurà de ser de 185.000,00 ¤.
Observacions:
El volum anual de negocis de les persones licitadores s'acreditarà presentant el certificat corresponent amb el volum anual de negocis dels darrers últims anys, acompanyat de les seves comptes anuals aprovades o dipositades en el Registre Mercantil, si la persona empresària estigués inscrita en dit registre i, en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en que hagi d'estar inscrita. Les persones empresàries individuals no inscrites en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Per aquest tipus de contracte, la classificació no és exigible legalment (articles 77 de la LCSP i 46 del RGLCAP). No obstant això, els licitadors que es trobin classificats com a contractistes de serveis en els grups, subgrups i categories que s'indiquen a continuació acreditaran la solvència exigida:

Grup: 0 - Subgrup: 6 - Categoria: 2/B
Observacions:
En el cas que no compti amb la classificació, l'empresa proposada com a adjudicatària ha d'acreditar posseir la suficient solvència financera i professional, exigida en la resta d'apartats.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
S'acreditarà l'experiència en la realització de treballs o serveis de conservació i manteniment integral de zones verdes i arbrat, en el curs dels tres últims anys. L'any de major execució del període citat haurà de ser per import de 165.000,00 ¤.
Observacions:
Per determinar que un treball o servei és de la mateixa o similar naturalesa que el que constitueix l'objecte del contracte s'ha d'acudir als codis CPV previstos en el plec de condicions econòmiques i administratives particulars.
Mitjans d'acreditació:

. Relació dels principals serveis o treballs efectuats en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat.
. Els serveis o treballs efectuats s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació; si s'escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l'autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
L'empresa haurà de disposar de com a mínim un tècnic amb la titulació d'assessor en lluita fitosanitària integrada, o bé encarregar els seus serveis, d'acord amb el Reial Decret 1311/2012, de 14 de septiembre, por el que se establece el marco de actuación para conseguir un uso sostenible de los productos fitosanitarios, el qual redactarà el Document d'Assessorament Anual i dels Comunicats de Tractament descrit en el plec de condicions tècniques.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
L'empresa haurà d'identificar la persona que actuarà com a assessor, aportant el seu compromís de realitzar la tasca i la corresponent titulació i inscripció en el Registro Oficial de Productores y Operadores de Medios de Defensa Fitosanitaria (ROPO) del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.
Mitjà de solvència:
Instal·lacions tècniques i mesures per a garantir la qualitat
Descripció:
Disposar d'un local com a centre de treball, dins del terme municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya