Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Servei de reparació, manteniment i conservació de les voreres i calçades a les vies públiques del municipi de Castellar del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2000046
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de reparació, manteniment i conservació de les voreres i calçades a les vies públiques del municipi de Castellar del Vallès.
El servei inclou els treballs especials, per al manteniment dels paviments de les voreres i calçades, constituïts fonamentalment per paviments de panot, paviments de formigó, paviments de lloses o paviments de llambordes, paviments asfàltics de calçada, per tal de garantir una millora contínua de l'estat dels carrers del municipi.
Pressupost de licitació:
198.347,10 € sense IVA 239.999,99 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Castellar del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
20/07/20 14:00 h
Observacions:
LA DOCUMENTACIÓ (sobre A i B) DE LA PRESENT LICITACIÓ ÚNICAMENT ES POT PRESENTAR EN FORMAT ELECTRÒNIC, A TRAVÉS DE L'APLICATIU SOBRE DIGITAL 2.0. (EL PERFIL DEL CONTRACTANT INCLOU EN EL SEU MENÚ UNA GUIA PER PRESENTAR LES OFERTES EN AQUESTA PLATAFORMA DEL SOBRE DIGITAL.
Valor estimat del contracte:
476.033,04 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat i durada de les pròrrogues: Dues (2) pròrrogues de fins a un (1) any cadascuna. El termini màxim entre el contracte principal i les pròrrogues no pot superar els quatre (4) anys D'acord amb l'article 29 l'òrgan de contractació podrà aprovar la pròrroga amb caràcter obligatori per l'adjudicatària sempre i quan es preavís com a mínim amb dos (2) mesos d'antelació a la finalització del termini del contracte, en tot cas la pròrroga serà per escrit i de forma expressa.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50230000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar un volum anual de negocis que referit a l'any de més volum de negoci dels tres últims acabats ha de ser almenys d' una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte
Mínim d'acreditació:
148.760,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els treballs efectuats s'han d'avalar mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si manca aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Mínim d'acreditació:
69.412,49 €
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Amb independència que no sigui exigible la classificació dels licitadors en contractes de serveis, les empreses que acreditin la classificació en els següents grups es consideraran que han acreditat la seva solvència econòmica i financera, i tècnica o professional per la classificació següent (art. 77.b de la LCSP):

categoria 2 ¿ grup G ¿ subgrup 4
categoria 2 ¿ grup G ¿ subgrup 6

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya