Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

CONTRACTE MIXT DE SERVEIS DE MANTENIMENT DE LES INSTAL·LACIONS DE CALEFACCIÓ, CLIMATITZACIÓ, GAS I AIGUA CALENTA SANITÀRIA DELS EQUIPAMENTS MUNICIPALS A GRANOLLERS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Granollers
Codi d'expedient:
2020/034 (119/2020/48)
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Realització de les tasques de conservació i manteniment del conjunt d'instal·lacions de climatització, calefacció, gas i ACS dels equipaments municipals de Granollers, que es relacionen a l'annex 1 i annex 2 del Plec de Prescripcions Tècniques"
Lot 1: conservació i manteniment preventiu i correctiu del conjunt d'instal·lacions de climatització, calefacció, gas i ACS dels equipaments municipals de les següents entitats adscrites :
Ajuntament de Granollers P0809500-B
Granollers Mercat, EPE Q0801347-F
Patronat Municipal del Museu P5809506H
Granollers Promocions SA A59145250
Consorci Montserrat Montero Q0801565-C
Lot 2: conservació i manteniment preventiu i correctiu del conjunt d'instal·lacions de climatització, calefacció, gas i ACS dels equipaments de:
Roca Umbert Fàbrica de les Arts SL, B65237877
d'acord amb el plec de prescripcions tècniques que els regulen»
Pressupost de licitació:
667.900,62 € sense IVA 808.159,75 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Granollers
Termini de presentació d'ofertes:
14/08/20 14:00 h
Observacions:
Aquesta licitació es tramita electronicament a través de la plataforma de licitació PIXELWARE:
https://licitacioelectronica.granollers.cat

L'accés a la plataforma és totalment GRATUÏT.
Per accedir a la plataforma PIXELWARE, els licitadors que no estiguin donats d'alta hauran de registrar-se seguint instruccions que consten en el plec de clàusules administratives particulars d'aquest expedient.
US RECOMANEM que verifiqueu el vostre programari amb temps suficient abans de la finalització del termini de presentació d'ofertes. Les ofertes que entrin fora del termini establert en la plataforma de licitació quedaran excloses.
Us recordem que teniu a la vostra disposició el Servei d'Atenció al Client de PIXELWARE a través del telèfon 91 803 66 27 de dilluns a divendres, excepte festius nacionals, de 08:00 a 18:00 h
Valor estimat del contracte:
1.083.457,26 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Licitació electrònica) :
Plataforma PIXELWARE
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació per a 12 mesos mes com a màxim . Atenent la previsió de l'article 29.2 LCSP, la pròrroga serà obligatòria per a l'empresa si l'avís de pròrroga es comunica com a mínim amb 2 mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
DOUE:
Accés al DOUE - 16/07/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: A1- Memòria tècnica i metodologia del servei
Ponderació: 5.00 - Criteri: A2. - Millores en els temps de resposta per les actuacions de manteniment correctiu
Ponderació: 15.00 - Criteri: A3. Millores presentades en relació a les instal·lacions
Ponderació: 15.00 - Criteri: B1.- Millor preu per les tasques de manteniment i control de funcionament incloses en la P1. Preu anual amb una quota mensual fixa
Ponderació: 15.00 - Criteri: B2.- Millors preus unitaris de MA D'OBRA indicats en l'annex 4 del plec de prescripcions tècniques per l'execució dels treballs inclosos en la P2.
Ponderació: 1.00 - Criteri: B3.- Millors preus unitaris de MATERIALS en base als preus unitaris de la base de dades de l'ITEC de les famílies de materials inclosos en l'annex 4 del plec de prescripcions tècniques per l'execució dels treballs inclosos en la P2
Ponderació: 1.00 - Criteri: B4.- Millors preus unitaris per els ALTRES MATERIALS no inclosos en la base de dades de l'ITEC que puguin ser necessaris per l'execució dels treballs inclosos en la P2.
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis en l'àmbit d'aquest contracte referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor estimat superior a:
LOT 1 : 835.167,87 ¤
LOT 2 : 166.683,06 ¤
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de:
LOT 1 129.915,01¤
LOT 2 25.928,48¤
(70% de l'anualitat mitja del contracte) en alguns dels tres exercicis esmentats.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
D'acord amb l'article 90.1.e) LCSP, les titulacions acadèmiques i professionals del personal tècnic del servei, s'aportarà còpia compulsada del títol oficial o del títol homologat. El personal tècnic i qualificat necessari per atendre les prescripcions del contracte com a mínim serà el següent:
Per al càrrec de gestor, tècnic especialista en instal·lacions tèrmiques: Titulació d'enginyer tècnic industrial o titulació homologada corresponent amb una experiència mínima de 3 anys en instal·lacions tèrmiques.
Un dels operaris assignats per les tasques definides en la Prestació 1 haurà de tenir una categoria professional d'oficial i amb una experiència mínima de 3 anys en lloc similar, aixi mateix per als operaris assignats per les tasques definides en la Prestació 2.
Classificació empresarial:
Grup P. Subgrup 02. Categoria 1

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
INFORME inici expedient.pdf
PDF
2020_034 CERTIFICAT INICI MANTENIMENT CLIMA.pdf
PDF
ANNEX I CONFIDENCIALITAT TRES SOBRES lic amb sig.pdf
PDF
DEC. RESP. SOLV. TEC. 3 ANYS lic. amb signatura.pdf
PDF
2020_034 ANUNCI LICITACIO MANTENIMENT CLIMA.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les condicions d'execució queden establertes en el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques particulars.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya