Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE PER ALS SERVEIS DE CONSERVACIÓ, MANTENIMENT I MILLORA DE LES ZONES VERDES, ESPAIS ENJARDINATS I ALTRES ESPAIS PÚBLICS DE LA ZONA "CIUTAT" DE SANT FELIU DE GUÍXOLS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2019/065
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació dels acords d'aprovació de l'expedient
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis de conservació, manteniment i millora de la jardineria de la zona Ciutat de l'inventari d'espais verds municipals, mitjançant la integració laboral i social de persones amb discapacitat psíquica igual o superior a un 33% legalment reconeguda, i amb especials dificultats per a la seva inclusió laboral (contracte reservat a centres especials de treball). Els treballs a realitzar es troben definits en el plec de condicions tècniques del contracte.
Pressupost de licitació:
325.200,27 € sense IVA 387.300,84 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Sant Feliu de Guíxols
Termini de presentació d'ofertes:
06/07/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
1.951.201,62 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar per dos anys més (d'any en any).
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 08/06/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 10.00 - Criteri: baixa respecte els preus unitaris
Ponderació: 25.00 - Criteri: Proposta organitzativa
Ponderació: 15.00 - Criteri: Aspectes socials
Ponderació: 10.00 - Criteri: Aspectes mediambientals
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
77310000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Per aquest tipus de contracte, la classificació no és exigible legalment (articles 77 de la LCSP i 46 del RGLCAP). No obstant això, els licitadors que es trobin classificats com a contractistes de serveis en els grups, subgrups i categories que s'indiquen a continuació acreditaran la solvència exigida:
Grup 0 -Subgrup: 6 - Categoria: 2/B
Observacions:
En el cas que no compti amb la classificació, l'empresa proposada com a adjudicatària ha d'acreditar posseir suficient solvència financera i professional, segons es preveu en els articles 74 i següents de la LCSP, complint els requisits dels apartats següents.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri per l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negoci de la persona licitadora o candidata, referit a l'any de major volum de negoci dels 3 últims anys conclosos, haurà de ser de 350.000,00 ¤.
Observacions:
El volum anual de negocis de les persones licitadores s'acreditarà presentant el certificat corresponent amb el volum anual de negocis dels darrers últims anys, acompanyat de les seves comptes anuals aprovades o dipositades en el Registre Mercantil, si la persona empresària estigués inscrita en dit registre i, en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en que hagi d'estar inscrita. Les persones empresàries individuals no inscrites en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
S'acreditarà l'experiència en la realització de treballs o serveis de conservació i manteniment integral de zones verdes i arbrat en el curs dels tres últims anys, l'any de major execució del període citat haurà de ser per import de 215.000,00 ¤.
Per determinar que un treball o servei és de la mateixa o similar naturalesa que el que constitueix l'objecte del contracte s'ha d'acudir als codis CPV previstos en aquest plec.
Observacions:
Mitjans d'acreditació:

. Relació dels principals serveis o treballs efectuats en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat.
. Els serveis o treballs efectuats s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació; si s'escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l'autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Disposició d'un equip multiprofessional emmarcat dins dels serveis d'ajust personal i social que ajudi a superar les barreres, obstacles o dificultats que els treballadors i treballadores amb discapacitat del centre especial de treball tenen en el procés d'incorporació a un lloc de treball, així com la permanència i progressió en el mateix.
Centres especials d'ocupació:

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya