Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONCURS DE PROJECTES PER LA REDACCIÓ DE L'AVANTPROJECTE DE L'AMPLIACIÓ I REFORMA DEL MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA AL CONVENT DELS ÀNGELS, I SI ESCAU, ELS SERVEIS DE REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU I D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA DE DIRECCIÓ D'OBRA.

Òrgan de contractació:
Consorci Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Codi d'expedient:
2020-04
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Restringit
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte d'aquest Plec de Bases és regular les normes relatives al Concurs de projectes restringit per a la selecció del projecte d'ampliació i reforma del Museu d'art contemporani, que s'encomana a un JURAT, de la proposició més idònia conforme als criteris d'aquest Plec de Bases, i l'adjudicació del contracte de serveis relatius a la REDACCIÓ DE L'AVANTPROJECTE DE L'AMPLIACIÓ DEL MUSEU D'ART CONTEMPORANI DE BARCELONA, així com possible adjudicació als guanyadors del concurs dels posteriors treballs que es relacionen com a "Possibles adjudicacions posteriors" a l'apartat 2 d'aquest Plec, d'acord amb els requisits i condicions que estableix l'article 168, lletra d) i 183 i ss. de la LCSP i els articles 17 i 18 de la Llei 12/2017, de 6 de juliol, d'Arquitectura.
Pressupost de licitació:
108.395,46 € sense IVA 131.158,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
31/08/20 13:30 h
Observacions:
Els serveis relacionats com a "Possibles adjudicacions posteriors" a la clàusula 2 del Plec es podran adjudicar mitjançant procediment negociat sense publicitat al guanyador del concurs (primer classificat) d'acord amb el que estableix l'article 168.d) i 185.4 del LCSP, i allò que es determina en el Plec de Bases.
Valor estimat del contracte:
858.954,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 03/07/20
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71220000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificació de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals, vigent com a mínim fins a la fi del termini de presentació d'ofertes, per un import no inferior al preu estimat del contracte per a la redacció de projecte bàsic i executiu i la direcció d'obra que s'efectuarà com a resultat del present concurs (833.954,60 ¤), acompanyat del compromís de la seva renovació o pròrroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execució de l'esmentat contracte.
O bé:
- Compromís vinculant signat per la candidatura o representant de l'empresa, en cas de tractar-se de persona jurídica, de subscripció, en cas de resultar adjudicatari, d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals, per import no inferior al preu estimat del contracte per a la redacció de projecte bàsic i executiu i la direcció d'obra que s'efectuarà com a resultat del present concurs (833.954,60 ¤), amb vigència durant tota l'execució de l'esmentat contracte i comprometent-se a fer-ho efectiu dins el termini de deu dies hàbils a què es refereix l'apartat 2 de l'article 150 de la LCSP.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
La complexitat tècnica de l'objecte del concurs exigeix que l'empresa adjudicatària del concurs es comprometi a constituir un equip que reuneixi un ampli grau de coneixement i capacitació en l'àmbit museístic i de la rehabilitació d'edificis històrics. Per això, l'equip tècnic adscrit al contracte haurà d'estar composat per un equip amb els següents perfils professionals:
Autor:
- 1 persona coordinadora de l'equip, responsable del projecte i de la direcció d'obra, amb titulació superior en arquitectura o títols anàlegs degudament certificats per les autoritats competents. En el cas de persones físiques, aquesta persona haurà de ser el/la propi/a licitador/a.
Equip col·laborador:
- 1 tècnic especialista en instal·lacions.
- 1 tècnic especialista en sostenibilitat i eficiència energètica
- 1 tècnic especialista en estructures.
- 1 tècnic especialista en amidaments, pressupost, cost i control temporal.
- 1 tècnic especialista en planificació d'obra i processos constructius.
- 1 persona especialista en restauració i/o historiador de l'art, titulat en Conservació-Restauració o Belles Arts o Història de l'art.
Sobre els tècnics indicats anteriorment, inclòs l'autor/a, poden recaure fins a un màxim de DUES (2) especialitats, sempre i quan acrediti tenir la titulació, els coneixements i l'experiència requerits en aquest plec i si es justifica que és viable des del punt de vista de la dedicació per a cadascuna de les feines.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya