Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

23.11.2020 ACTUALIZACIË AV═S: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIË P┌BLICA I LES EINES DE LICITACIË ELECTRĎNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCID╚NCIA T╚CNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

"SA ROCA. CONJUNT MONUMENTAL" DEL MUNICIPI DE SANT MART═ SARROCA (MUSE¤TZACIË - DIRECCIË I COORDINACIË), ACTUACIË INCLOSA A L'OPERACIË PENED╚S 360║ COFINANăADA PEL PO FEDER DE CATALUNYA 2014-2020, EIX PRIORITARI 6

Ďrgan de contractaciˇ:
Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs
Codi d'expedient:
G5038-000016/2020
Tipus de tramitaciˇ:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No

Descripciˇ de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
L'objecte del contracte Ús l'adjudicaciˇ dels serveis i subministraments per a la muse´tzaciˇ, aixÝ com la Direcciˇ i coordinaciˇ de la muse´tzaciˇ de "Sa Roca - conjunt monumental" del municipi de Sant MartÝ Sarroca, d'acord amb el Projecte executiu aprovat "Sa Roca. Conjunt monumental", redactat per Connecta Global Design.

Aquestes actuacions, promogudes pel Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs, s'emmarquen dins l'operaciˇ "PenedŔs 360║", cofinanšada pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, Eix prioritari 6, d'acord amb l'Ordre GAH/45/2016, de 7 de marš, per la qual s'aprovaven les seves bases reguladores (DOGC n║7078, de 14/03/2016), i que ha estat seleccionada d'acord amb el contingut de la Resoluciˇ GAH/2372/2017, de 10 d'octubre, de segona modificaciˇ de la Resoluciˇ GAH/1214/2017, de 26 de maig, per la qual se seleccionen les operacions de les entitats locals susceptibles de cofinanšament pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020, eixos prioritaris 4 i 6.

El projecte "PenedŔs 360║, promogut pel Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs, tambÚ es troba emmarcat dins de la subvenciˇ de la convocat˛ria del 2018 als ens locals de Catalunya per al desenvolupament de plans de foment territorial del turisme, que subvenciona el 50% de la despesa total mitjanšant els fons de l'impost sobre les estades en establiments turÝstics (DOGC n˙m. 6094, de 23.3.2012), concedit i gestionat pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
Pressupost de licitaciˇ:
76.587,31 € sense IVA 92.670,65 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
└mbit geogrÓfic:
Sant MartÝ Sarroca
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
25/06/20 23:59 h
Observacions:
Terminis d'execuciˇ i terminis de lliurament
LOT 1: Serveis i subministraments per a la muse´tzaciˇ de Sa Roca ┐ conjunt monumental
- La durada estimada del contracte s'estableix en un termini d'execuciˇ de: QUATRE (4) mesos.
- El Projecte museogrÓfic s'entregarÓ en un termini mÓxim d'UN (1) mes des de la data de formalitzaciˇ del contracte.
- Terminis de subministrament: D'acord amb el Projecte executiu. En qualsevol cas, el termini per a la col┐locaciˇ dels elements i equipaments a subministrar a l'edifici quedarÓ supeditat al termini d'execuciˇ de les obres i/o dels contractes precedents dels quals depenguin.
Lloc de lliurament i recepciˇ: D'acord amb el Projecte executiu i amb les instruccions que faciliti l'ens contractant.


LOT 2: Direcciˇ i coordinaciˇ de la muse´tzaciˇ de Sa Roca - conjunt monumental
- La durada estimada del contracte anirÓ vinculada al termini d'execuciˇ dels treballs previstos en el Lot 1, i fins al moment de la seva finalitzaciˇ i recepciˇ dels serveis subministraments contractats.
Valor estimat del contracte:
76.587,31 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre B) :
02/07/20 17:35 Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs Hermenegild Clascar, 1-3. Vilafranca del PenedŔs
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
09/07/20 13:00 Consell Comarcal de l'Alt PenedŔs Hermenegild Clascar, 1-3. Vilafranca del PenedŔs
Pr˛rroga:
Informaciˇ complementÓria sobre la pr˛rroga:
Podran ser objecte de pr˛rroga per raons justificades i fins al mÓxim de la meitat de termini inicial establert. Per altra banda, es podrÓ demorar el seu inici per causes justificades d'acord amb all˛ establert a l'art. 29 de la Llei 9/2017, LCSP. La pr˛rroga, si s'escau, serÓ acordada per l'˛rgan de contractaciˇ i serÓ obligat˛ria per a l'empresari, sempre que el seu preavÝs es produeixi almenys amb dos mesos d'antelaciˇ a la finalitzaciˇ del termini de durada del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Nombre mÓxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
2
Nombre mÓxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
2
DOUE:
AccÚs al DOUE - 28/05/20
Criteris d'adjudicaciˇ:
Ponderaciˇ: 10.00 - Criteri: Criteris de valoraciˇ automÓtica
Ponderaciˇ: 8.00 - Criteri: Criteris de valoraciˇ sotmesos a judici de valor
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
LOT 1: Serveis i subministraments per a la muse´tzaciˇ de Sa Roca - conjunt monumental
Volum anual de negocis en l'Ómbit al qual es refereixi l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) ˙ltims disponibles en funciˇ de les dates de constituciˇ o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentaciˇ de les ofertes, per un import igual o superior a 106.371,27 Ą, imports equivalents al valor mitjÓ anual del contracte, multiplicat per 1,5.
Observacions:
S'acreditarÓ amb la presentaciˇ dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, en el seu cas, en el registre oficial corresponent. En cas d'empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, s'acreditarÓ mitjanšant llibres d'inventaris i comptes anuals degudament legalitzats.
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
LOT 1: Serveis i subministraments per a la muse´tzaciˇ de Sa Roca - conjunt monumental i LOT 2: Direcciˇ i coordinaciˇ de la muse´tzaciˇ de Sa Roca - conjunt monumental
Aportaciˇ d'una p˛lissa de responsabilitat civil per riscos professionals, per import mÝnim assegurat de 100.000 Ą per sinistre/any.
Observacions:
S'acreditarÓ amb c˛pia de l'˙ltim rebut o certificat emŔs per l'entitat asseguradora, que en demostri la seva vigŔncia, i caldrÓ acreditar el compromÝs de mantenir la mateixa durant tot el perÝode de vigŔncia del contracte.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
CaldrÓ acreditar experiŔncia suficient en la realitzaciˇ de les feines anÓlogues a les que constitueixen l'objecte del contracte realitzats en el curs dels darrers tres (3) anys (Ús a dir, s'entÚn com feines anÓlogues haver realitzat projectes museogrÓfics i subministrament amb instal┐laciˇ d'elements i equipaments similars als definits en l'objecte del contracte i al Projecte, en quant a caracterÝstiques i import).
Observacions:
S'acreditarÓ la solvŔncia tŔcnica i professional mitjanšant l'aportaciˇ per part de les licitadores de relaciˇ detallada dels principals treballs realitats de similars caracterÝstiques efectuats durant el curs dels tres (3) darrers anys, tal com ha quedat indicat, fent constar el seu import, dates i destinatari p˙blic o privat dels mateixos.

L'˛rgan de contractaciˇ podrÓ requerir a les licitadores per tal que acreditin la seva solvŔncia mitjanšant certificats expedits o visats per l'˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o quan el destinatari sigui una entitat privat, mitjanšant un certificat expedit per aquesta, o, mancant aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l'empresari acompanyada dels documents que es troben en poder del mateix que acreditin el poder de la prestaciˇ.

Per altra banda, no es considerarÓ que l'empresa tÚ suficient solvŔncia tŔcnica, si no pot acreditar haver executat com a mÝnim DOS (2) treballs en equipaments de tipologia anÓloga a la que constitueix l'objecte del contracte.

Versiˇ completa

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya