Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIË A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERG╚NCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIË DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEM└TICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

CONTRACTE DE SERVEIS PER LA GESTIË DE LA UNITAT D'ESCOLARITZACIË COMPARTIDA (UEC) DE MAăANET DE LA SELVA .

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Mašanet de la Selva
Codi d'expedient:
1403-000082-2020 (X2020000885)
Tipus de tramitaciˇ:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educaciˇ i formaciˇ professional
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
Gestio de la unitat d'escolaritzacio compartida UEC
Pressupost de licitaciˇ:
42.016,00 € sense IVA 42.016,00 € IVA incl˛s (0,00%)
Durada del contracte:
10 mesos
└mbit geogrÓfic:
Mašanet de la Selva
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
15/07/20 14:30 h
Valor estimat del contracte:
84.032,00 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
22/07/20 12:00 Sala de Juntes
Obertura de pliques (Sobre C) :
29/07/20 12:00 Sala de Juntes
Pr˛rroga:
Informaciˇ complementÓria sobre la pr˛rroga:
S'estableix la possibilitat de pr˛rroga per un curs escolar. La pr˛rroga del contracte estarÓ subjecta, entre d'altres, a la continu´tat del conveni a subscriure amb la Generalitat de Catalunya i a les condicions que en aquest es fixin.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicaciˇ:
Ponderaciˇ: 51.00 - Criteri: Oferta econ˛mica (aplicaciˇ automÓtica)
Ponderaciˇ: 29.00 - Criteri: Projecte Educatiu
Ponderaciˇ: 10.00 - Criteri: Protocol d┐actuacions de transiciˇ educatiu i professional
Ponderaciˇ: 6.00 - Criteri: Pla de coordinaciˇ amb l┐entorn de l┐alumnat
Ponderaciˇ: 4.00 - Criteri: Criteris d┐adjudicaciˇ mediambientals
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80200000
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
Criteri 1
Criteri mÝnim: Disposiciˇ d'una asseguranša d'indemnitzaciˇ per riscos professionals, que haurÓ d'estar vigent a la fi del termini de presentaciˇ d'ofertes i durant tota l'execuciˇ del contracte per un import mÝnim de 84.032,00 Ą.
MitjÓ d'acreditaciˇ: L'acreditaciˇ d'aquest requisit s'efectuarÓ per mitjÓ de la p˛lissa amb el corresponent rebut de pagament que acrediti la seva vigŔncia o certificat expedit per l'entitat asseguradora, en el que constin els imports, riscos assegurats i la data de venciment de l'asseguranša.

TambÚ serÓ necessari aportar juntament amb aquest certificat el document de compromÝs vinculant de subscripciˇ, pr˛rroga o renovaciˇ de l'asseguranša, en els casos en quŔ sigui procedent.

MÝnim d'acreditaciˇ:
84.032,00 €
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Criteri 2

Criteri mÝnim: El volum anual de negocis del licitador o candidat, referit a l'any de major volum de negoci dels tres ˙ltims conclosos ha de ser almenys 126.048,00 Ą

MitjÓ d'acreditaciˇ: S'acreditarÓ per mitjÓ dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estiguÚs inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en quŔ hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjanšant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
MÝnim d'acreditaciˇ:
126.048,00 €
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
SolvŔncia tŔcnica i professional: S'hauran d'acreditar per un dels dos mitjants seguents :

Criteri 1
Els candidats/es o licitadors/es hauran d'acreditar tenir experiŔncia en la prestaciˇ de serveis similars als que constitueixen l'objecte del present contracte en el curs dels ˙ltims tres anys.

L'import de l'any de major execuciˇ haurÓ de ser almenys 29.411,20 Ą.

Als efectes de determinar la correspondŔncia entre els treballs acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificaciˇ aplicable a aquest ˙ltim s'atendrÓ al grup i subgrup de classificaciˇ al qual pertanyen uns i altres, i en els altres casos a la coincidŔncia entre els dos primers dÝgits dels seus respectius codis CPV.

MitjÓ d'acreditaciˇ: S'acreditarÓ mitjanšant una relaciˇ dels principals serveis o treballs realitzats del mateix tipus o naturalesa en els ˙ltims tres anys que inclogui imports, dates i destinataris.

Quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic, els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjanšant certificats expedits o visats per l'˛rgan competent. Si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'˛rgan de contractaciˇ per l'autoritat competent.

Quan el destinatari sigui un subjecte privat, els serveis o treballs efectuats s'acreditaran mitjanšant un certificat o bÚ declaraciˇ de l'empresari privat.
MÝnim d'acreditaciˇ:
29.411,20 €
MitjÓ de solvŔncia:
TÝtols acadŔmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execuciˇ
Descripciˇ:
Criteri 2
Criteri mÝnim: Els candidats/es o licitadors/es hauran d'acreditar que disposen de l'equip professional que s'indica a continuaciˇ, per al desenvolupament del servei d'atenciˇ educativa complementÓria dels equips professionals amb els segŘents requisits de titulaciˇ i experiŔncia:

Titulaciˇ requerida:

1 Titulat superior

1 Titulat de grau mitjÓ o superior

ExperiŔncia requerida:

El personal d'atenciˇ a l'alumne haurÓ de tenir la capacitat adient per a la prestaciˇ del servei, haurÓ de tenir experiŔncia professional de tres anys en el camp educatiu d'Unitat d'Escolaritzaciˇ Compartida
MitjÓ d'acreditaciˇ: L'acreditaciˇ de la titulaciˇ i experiŔncia requerida es farÓ palesa presentant un currÝculum de cada un d'aquests, al qual s'adjuntarÓ una fotoc˛pia dels documents acreditatius, en quŔ hi haurÓ de constar els estudis realitzats i l'experiŔncia laboral, si escau, esmentant especialment aquelles tasques desenvolupades relacionades amb el servei a realitzar

Empreses de nova creaciˇ: Tractant-se d'un contracte no subjecte a regulaciˇ harmonitzada, quan el contractista sigui una empresa de nova creaciˇ, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvŔncia tŔcnica s'haurÓ d'acreditar per un o diversos dels mitjans a quŔ es refereixen les lletres b) a i) de l'article 90 LCSP, sense que en cap cas sigui aplicable el que estableix la lletra a), relatiu a l'execuciˇ d'un nombre determinat de serveis.

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya