Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE DE CONCESSIÓ DE SERVEIS PER L'EXPLOTACIÓ DEL SERVEI DE MENJADORS ESCOLARS DELS CENTRES DOCENTS PÚBLICS DE VACARISSES, I EL SERVEI DE MENJADOR DE LES ACTIVITATS D'ESTIU ORGANITZADES PER L'AJUNTAMENT DE VACARISSES

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vacarisses
Codi d'expedient:
20/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Restringit
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La CONCESSIÓ DE SERVEIS PER L'EXPLOTACIÓ DEL SERVEI DE MENJADORS ESCOLARS DELS CENTRES DOCENTS PÚBLICS DE VACARISSES, I EL SERVEI DE MENJADOR DE LES ACTIVITATS D'ESTIU ORGANITZADES PER L'AJUNTAMENT DE VACARISSES, d'acord amb el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques particulars, aprovats en data 12 de maig de 2020, amb una durada de DOS ANYS (2 cursos escolars 2020/2021 i 2021/2022 pel servei de menjadors dels centres docents , més 2 estius per a les activitats d'estiu 2021 i 2022). El contracte podrà ser prorrogable de forma expressa, amb tres pròrrogues anuals, sense que la durada de la seva vigència, incloses les pròrrogues, pugui excedir de cinc anys.
Pressupost de licitació:
973.938,38 € sense IVA 973.938,38 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Vacarisses
Termini de presentació d'ofertes:
06/07/20 11:59 h
Observacions:
Per Decret de la regidora d'Educació núm. 20/2020, de data 25 de juny, han estat seleccionades per a presentar proposició a la licitació del contracte de la CONCESSIÓ DE SERVEIS PER L'EXPLOTACIÓ DEL SERVEI DE MENJADORS ESCOLARS DELS CENTRES DOCENTS PÚBLICS DE VACARISSES I EL SERVEI DE MENJADOR DE LES ACTIVITATS D'ESTIU ORGANITZADES PER L'AJUNTAMENT DE VACARISSES, les empreses 7 I TRIA SA i CATERING ARCASA S.L. - FUNDACIÓ PIA INSTITUT PERE TARRÉS D'EDUCACIÓ EN L'ESPLAI (UTE ARCASA-FPT)
Valor estimat del contracte:
2.301.448,55 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C Criteris amb valoració mitjançant aplicació de fórmules matemàtiques) :
13/07/20 11:59 Ajuntament Vacarisses S'efectuarà l¿atorgament de puntuació dels criteris avaluables de forma automàtica i donar-ho a conèixer : 15 de juliol, a les 10:00 hores (acte públic).
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 19/05/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 31.00 - Criteri: Oferta econòmica dels preus dels menús i del servei de berenar i fruita a mig matí
Ponderació: 2.00 - Criteri: Oferta econòmica del cost del servei de vetlladores
Ponderació: 2.00 - Criteri: Oferta econòmica del cost del servei de monitores de reforç a les escoles bressol
Ponderació: 10.00 - Criteri: L¿ús d¿aliments amb certificació ecològica
Ponderació: 5.00 - Criteri: L¿ús de peix fresc
Ponderació: 2.00 - Criteri: Proposta de gestió de cobrament als usuaris
Ponderació: 4.00 - Criteri: Ús d¿aigua tractada mitjançant fonts d¿osmosi remineralitzada, per a tots els usuaris del servei de menjador durant l¿àpat:
Ponderació: 14.00 - Criteri: L¿equilibri nutricional i qualitat dels menús proposats
Ponderació: 27.00 - Criteri: Projecte educatiu a les escoles d'Educació infantil i primària (de 3 a 12 anys):fins a 27,5 punts
Ponderació: 2.00 - Criteri: Les millores que s'introdueixin en el servei:fins a 2,5 punts
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
55523100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims anys finalitzats.
Mínim d'acreditació:
690.434,00 €
Observacions:
Classificació. Alternativament, les persones/empreses que presentin sol·licitud de participació, i disposin de l'habilitació professional per a la prestació dels servei de menjadors escolars i el servei de monitoratge, també podran acreditar la seva solvència econòmica, financera prevista a la clàusula 16.2.a) , i ser convidats a participar en la licitació, aportant el certificat de classificació empresarial següent:

Grup M
Subgrup 6
Categoria 4
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Serveis principals:
Mitjans: Relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte, en concret les prestacions relatives a la elaboració d'àpats i al monitoratge.

Mínim exigit: Acreditar l'execució satisfactòria del mínim d'un contracte d'una durada mínima de dos anys, realitzats en el curs de com a màxim els tres últims anys, amb un import d'adjudicació igual o superior a 644.405,00 euros.

Si es donés el cas d'empreses a formar una UTE, pel fet que una es trobés habilitada només per a la prestació del servei relatiu a menjadors i l'altra només per a la prestació del servei de monitoratge, haurien d'acreditar l'execució satisfactòria del mínim d'un contracte d'una durada mínima de dos anys, realitzats en el curs de com a màxim els tres últims anys, amb un import d'adjudicació igual o superior a 373.576,78 euros l'habilitada per a servei de menjadors i amb un import d'adjudicació igual o superior a 270.828,81 euros l'habilitada per a servei de monitoratge.
Mínim d'acreditació:
644.405,00 €
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Formació acadèmica i experiència laboral:
Mitjans: Formació acadèmica i experiència laboral de l'equip tècnic implicat al contracte (unitat responsable del projecte educatiu i unitat responsable de l'elaboració de l'àpat).
Mínim exigit:
- Acreditar que els responsables tècnics de les diferents unitats tècniques participants en el contracte, posseeixen un títol superior en l'àmbit de la seva competència relacionats amb la seva unitat. (es considerarà títols superiors els títols de grau, els títols de màster i els títols de doctor del sistema educatiu espanyol o equivalents. Tindran la mateixa consideració els títols superiors o equivalents de la branca de formació professional) En el cas d'un títol obtingut a l'estranger serà necessària la presentació de la corresponent homologació. Un cop presentada la titulació es procedirà a comprovar si els continguts curriculars i les competències professionals obtingudes tenen relació directa amb l'unitat de la seva responsabilitat.

- Acreditar que els responsables tècnics de les diferents unitats tècniques participants en el contracte, posseeixen més de quatre anys d'experiència al sector de la seva competència amb similar funcions. Sigui serveis educatius de monitoratge i/o d'elaboració d'àpats a col·lectivitats.
Observacions:
Si es disposa de la següent classificació empresarial i se n'aporta el certificat, altrament podrà substituir la solvència tècnica de la clàusula 16.2.b.1. del PCAP per la part que es correspon al servei de menjadors, la qual s'haurà de complementar amb la part corresponent a la solvència tècnica relativa a la prestació del servei de monitoratge, per l'import i mitjans que s'expressen a la mateixa clàusula 16.2.b.1 del PCAP :
Grup M
Subgrup 6
Categoria 2
La solvència tècnica prevista a la clàusula 16.2.b.2. del PCAP, relativa a Formació acadèmica i experiència laboral, l'haurà d'acreditar en els termes i mitjans previstos a precitada clàusula.
Criteris objectius per a la selecció del nombre limitat de candidats:
Compliment dels requisits mínims de solvència tècnica o professional que es detallen en la clàusula 16.2.b) del PCAP.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya