Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Servei de delegat de protecció de dades de l'Ajuntament d'Anglès

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Anglès
Codi d'expedient:
X2019001660
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
serveis jurídics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La contractació del servei de Delegat de Protecció de Dades per l'Ajuntament
d'Anglès d'acord amb el plec de prescripcions tècniques
Pressupost de licitació:
3.763,90 € sense IVA 4.554,31 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Anglès
Termini de presentació d'ofertes:
07/07/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
7.527,80 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
14/07/20 12:00
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de dues pròrrogues d'un (1) any de durada, per tant, la durada màxima del contracte pot ser de quatre (4) anys. L'òrgan de contractació acordarà la pròrroga, que serà obligatòria per a l'adjudicatari, sempre que es faci el preavís amb 2 mesos d'antel·lació a la finalització del termini de durada del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 49.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 20.00 - Criteri: Experiència addicional del professional DPD en matèria objecte per sobre del mínim exigit com a solvència
Ponderació: 16.00 - Criteri: Temps de resposta en la resolució de consultes que l¿Ajuntament d¿Anglès faci arribar al DPD
Ponderació: 10.00 - Criteri: Realització de tallers formatius
Ponderació: 5.00 - Criteri: Proposta d¿informes amb novetats informatives
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79110000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització de riscos professionals per import superior al valor estimat del contracte
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Mitjà d¿acreditació: Certificat expedit per l¿assegurador, en el que constin els imports i els riscos assegurats i la data de venciment de l¿assegurança, i s¿haurà d¿aportar la declaració de compromís vinculant de renovació de la pròrroga de la pòlissa tot garantint la seva cobertura durant tota l¿execució del contracte.
Expressió:
Euros
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte:
Mínim d'acreditació:
2.822,92 €
Observacions:
Mitjà d'acreditació: A través de la presentació dels comptes dels tres últims anys disponibles als Registres oficials que correspongui.
Expressió:
Euros
Període:
3 últims anys
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis realitzats en els últims tres anys per l'empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa que es licita. El requisit mínim de solvència serà que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser igual o superior al 70% de la anualitat mitjana del contracte
Mínim d'acreditació:
1.317,36 €
Observacions:
Els treballs o serveis efectuats s¿han d¿acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de la prestació.

Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent com a tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, no hauran de complir aquest mitjà de solvència tècnica.
Expressió:
Euros
Període:
3 últims anys
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
b) Títols acadèmics i professionals de l'empresari i dels directius de l'empresa i, en particular, del responsable de l'execució del contracte així com dels tècnics encarregats directament de les mateixes, sempre que no s'avaluïn com un criteri d'adjudicació i en concret:

Caldrà que el responsable de l'execució del contracte i el delegat de protecció de dades estiguin en possessió del títol de llicenciat/graduat en dret i demostrin una experiència i formació en matèria de protecció de dades de caràcter personal, administració electrònica, transparència, reutilització de les dades, dret públic i procediment administratiu als efectes del que disposa l'article 37.5 del RGPD i l'article 35 de la LO 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de dades.

L'experiència mínima, del responsable de l'execució i el delegat de protecció de dades, que caldrà acreditar en la matèria objecte d'aquest contracte serà de 3 anys.
Observacions:
Mitjà d'acreditació: A més del currículum vitae on s'indiqui, entre d'altres, experiència mínima d'1 any en la matèria objecte d'aquest contracte, hauran de portar una còpia de la titulació.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya