Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

SERVEI D'ACCÉS A UNA PLATAFORMA ONLINE PER A LA GESTIÓ DE LA MATRICULACIÓ DE L'ALUMNAT, I L'ÚS DE LLICÈNCIES DE CONTINGUTS E-LEARNING PER A LA IMPARTICIÓ DE CURSOS DE FORMACIÓ EN TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ DINS DEL SERVEI AULA OBERTA DEL CENTRE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I SERVEIS A LES EMPRESES CAN CALDERON DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEIO/ASG/Contractació/2020/10 - 8/2020/CSERV
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
ESMENA. El Consorci AOC ha comunicat a aquest Ajuntament que ahir dia 13 de maig entre les 10:45 i les 14:30 hores es va produir una incidència que va afectar a l'accés i funcionament de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i les seves eines de licitació electrònica (Presentació Telemàtica d'Ofertes i Sobre Digital). Per aquest motiu, queda ampliat el termini de presentació d'ofertes fins avui dia 14 de maig a les 14.00 hores.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei d'accés a una plataforma online per a la gestió de la matriculació de l'alumnat, i l'ús de llicències de continguts e-learning per a la impartició de cursos de formació en tecnologies de la informació i la comunicació dins del servei Aula Oberta del centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l'Ajuntament de Viladecans.
Pressupost de licitació:
7.500,00 € sense IVA 9.075,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
14/05/20 14:00 h
Observacions:
-Garantia Definitiva: No s'exigeix.
-D'acord amb l'informe núm. 12/2019 de 3 d'octubre, emès per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya no és obligatòria la inscripció dels licitadors en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (RELI) o en el Registre oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (ROLECSP) per la participació en els procediments oberts simplificats abreujats.

Valor estimat del contracte:
12.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte serà prorrogable per un any.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
72212931
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Els licitadors estaran exempts de l'obligació d'acreditar la solvència econòmica i financera de conformitat amb l'establert a l'article 159.6 b) de la LCSP i a l'article 11.5. del Reglament general de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver realitzat serveis de característiques similars en els darrers tres (3) anys.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte:
Mínim d'acreditació:
3.000,00 €
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Disposar d'una certificació del Sistema de Gestió de Qualitat reconeguda a nivell estatal en l'àmbit de la formació e-learning per part de l'empresa (per exemple ISO 9001:2015 o similar).
Descripció:
De conformitat amb el previst a la part general del plec de clàusules administratives particulars i en l'article 159.6 b) de la LCSP s'eximeix als licitadors de l'acreditació de la solvència econòmica, financera i tècnica o professional.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya