Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Obres d'adequació i millora als sistemes de climatització de diversos centres de l'Àmbit Girona

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CO/AP54/1101190693/20/PS
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres instal·lacions d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Per Real Decreto-ley 17/2020, de 5 de mayo, por el que se aprueban medidas de apoyo al sector cultural y de carácter tributario para hacer frente al impacto económico y social del COVID-2019, s¿aixeca la suspensió i interrupció de terminis en els procediments administratius. Per aquest motiu es reprèn aquesta contractació i la data límit de presentació d¿ofertes serà el proper dia 25 de maig a les 14:00 hores.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució obres d'adequació i millora als sistemes de climatització de diversos centres de l'Àmbit Girona
Pressupost de licitació:
85.586,47 € sense IVA 103.559,62 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
25/05/20 14:00 h
Observacions:
És obligatori realitzar una visita als espais objecte de l'obra. Caldrà presentar, juntament amb l'oferta tècnica, un certificat de la visita expedit per Infraestructures. Les empreses que estiguin interessades en licitar, hauran de demanar poder efectuar les visites a la següent adreça: infraestructures.girona.ics@gencat.cat. Data fi de termini per sol·licitar la visita:11/03/2020. No s'acceptarà cap sol·licitud després d'aquesta data.
Valor estimat del contracte:
85.586,47 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 75.00 - Criteri: Valoracio Automatica
Ponderació: 25.00 - Criteri: Criteris susceptibles a judici valor
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis en l'àmbit d'activitat corresponent a l'objecte del contracte, referit als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.
L'acreditació del compliment d'aquest criteri es farà amb l'aportació d'una declaració de l'empresari del volum de negocis dels tres últims exercicis o mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l' esmentat registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.
Es considerarà acreditada la solvència per aquelles empreses que presentin una xifra global de negocis per un import mitjà igual o superior al del pressupost total de licitació dels lots i/o articles als que licitin.
Quan, per una raó vàlida, un licitador no estigui en condicions de presentar les referències que es sol¿liciten, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera per mitjà de qualsevol altra documentació que l'Institut Català de la Salut consideri apropiada.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica de l'empresari s'acreditarà mitjançant una relació de les obres executades en els últims cinc anys, avalada per certificats de bona execució; aquests certificats indicaran l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres.

En qualsevol cas, la inscripció al Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de les Administracions Públiques acreditarà davant l'òrgan de contractació les condicions de solvència econòmica i financera, i tècnica o professional de l'empresari.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya