Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte d'obra d'adequació de tres nuclis sanitaris d'ús públic de la Casa de Cultura "Les Bernardes" de Salt

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2019/6831
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres acabats d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
1.- D'acord amb la disposició addicional vuitena del Reial decret-llei 17/2020, de 5 de maig, us informem que el termini per a presentar ofertes en aquesta licitació es reinicia a partir d'avui i finalitzarà en el dia i la hora indicats a l'apartat "dades de contacte- termini de presentació d'ofertes". 2.-D'acord amb la disposició addicional vuitena del Reial decret-llei 17/2020, de 5 de maig, us informem que el termini per interposar recursos en via administrativa o per instar qualsevol altre procediment d'impugnació, reclamació, conciliació, mediació i arbitratge que els substitueixi, comença a comptar a partir d'avui i finalitzarà en el termini establert per la llei, en cada cas.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació de l'obra per a l'execució del projecte "Adequació de la resta de sanitaris d'ús públic de l'edifici Casa de Cultura Les Bernardes de Salt", aprovat per decret de presidència de data 5 de setembre de 2019.
Pressupost de licitació:
73.331,82 € sense IVA 88.731,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
21/05/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
73.331,82 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims disponibles en funció de les dates e constitució o d'inici de l'activitat de l'empresari, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
Mínim d'acreditació:
109.997,73 €
Observacions:
Atès que l'expedient de contratació es tramita mitjançant el procediment obert simplificat abreujat, els licitadors estaran exempts del requisit d'acreditar la solvència econòmica i financera.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys, avalada per certificats de bona execució per a les obres més importants; aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i s'ha de precisar si es van realitzar segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Mínim d'acreditació:
51.332,27 €
Observacions:
Atès que l'expedient de contratació es tramita mitjançant el procediment obert simplificat abreujat, els licitadors estaran exempts del requisit d'acreditar la solvència econòmica i financera.
Classificació empresarial:
Els licitadors espanyols i la resta de licitadors estrangers d'Estats no membres de la Unió Europea o no signataris de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu, poden acreditar aquesta solvència mitjançant la classificació empresarial especificada a continuació o una de superior: - Grup: C - Subgrup: 4 - Categoria: 1 (la categoria 1 indicada equival a la categoria A atorgada d'acord amb el RD 1098/2001, segons el quadre d'equivalència establert a la Disposició transitòria 3a del RD 773/2015, de 28 d'agost)

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya