Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contractació del subministrament, catalogació i transport de fons bibliogràfics i audiovisuals per al manteniment de la col·lecció de les biblioteques municipals de la demarcació de Girona així com per als programes del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2019/7435
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
D'acord amb la disposició addicional vuitena del Reial decret-llei 17/2020, de 5 de maig, us informem que el termini per a presentar ofertes en aquesta licitació es reinicia a partir d'avui i finalitzarà en el dia i la hora indicats a l'apartat "dades de contacte- termini de presentació d'ofertes".
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del present contracte és el subministrament, catalogació i transport de fons bibliogràfics i audiovisuals per al manteniment de la col·lecció de les biblioteques municipals de la demarcació de Girona així com per als programes del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.
Pressupost de licitació:
390.586,86 € sense IVA 420.000,00 € amb diferents tipus d'IVA
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
08/06/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
937.408,46 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
1 any
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
7
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
7
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
1
DOUE:
Accés al DOUE - 16/03/20
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Criteris d'adjudicació subjectes a judici de valor (lot 1- 6)
Ponderació: 30.00 - Criteri: Criteris d'adjudicació subjectes a judici de valor (lot 7)
Ponderació: 80.00 - Criteri: Criteris automàtics (lot 1 a 6)
Ponderació: 70.00 - Criteri: Criteris automàtics (lot 7)
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un any i una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva duració és superior, d'acord amb la taula següent:
LOT IMPORT
1 192.980,78 ¤
2 76.730,78 ¤
3 49.831,73 ¤
4 49.471,16 ¤
5 8.653,85 ¤
6 86.538,47 ¤
7 121.673,55 ¤


Observacions:
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració trimestral IVA) quan sigui inferior a l'any. En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals subministraments realitzats en els últims tres anys que inclogui l'import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. L'import de l'any de major execució haurà de ser almenys el 70% del valor estimat del contracte, d'acord amb la taula següent:

LOT IMPORT
1 216.138,47 ¤
2 85.938,47 ¤
3 55.811,53 ¤
4 55.407,69 ¤
5 9.692,31 ¤
6 96.923,08 ¤
7 136.274,38 ¤
Observacions:
Els subministraments efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no a l'empresa, dels que es disposi per executar el contracte i en concret:

Les empreses licitadores comptaran, com a mínim, amb un tècnic bibliotecari (Diplomat en Biblioteconomia i Documentació, Llicenciat en Documentació o en possessió del Grau en Documentació) per fer la catalogació dels documents adquirits.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya