Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Condicionament d'un tram de la carretera GIV-6226, de l'N-II a Vilaür per Garrigàs, tram: Garrigàs-Arenys d'Empordà

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2019/8846
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció d'autopistes, carreteres, camps d'aterratge, vies fèrries i centres esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
D'acord amb la disposició addicional vuitena del Reial decret-llei 17/2020, de 5 de maig, us informem que el termini per a presentar ofertes en aquesta licitació es reinicia a partir d'avui i finalitzarà en el dia i la hora indicats a l'apartat "dades de contacte- termini de presentació d'ofertes".
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte d'obra "Condicionament d'un tram de la carretera GIV-6226, de l'N-II a Vilaür per Garrigàs, tram: Garrigàs-Arenys d'Empordà" projecte aprovat per acord del Ple de la Diputació de Girona de 19 de febrer de 2019.
Pressupost de licitació:
704.253,29 € sense IVA 852.146,48 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
27/05/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
704.253,29 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
Elements i condicions de les variants:
1. Condicions generals - S'aportarà la justificació tècnica i econòmica dels canvis amb suficient nivell de detall. Es sobreentén que l'oferta en variant ha de representar una millora econòmica i/o tècnica en relació a l'oferta base, millora que caldrà explicitar i justificar. - Si el canvi d'un element comporta canvis en altres elements s'hauran de definir i valorar aquests altres canvis. - Els errors o omissions en la definició econòmica de les variants que suposin un increment de cost en relació a l'ofert a les variants aniran a càrrec del licitador. - Si els canvis suposen una variació dels terrenys a expropiar, aquesta haurà de ser compatible amb els terminis previstos per l'execució de les obres. - Es respectaran o milloraran els nivells d'acabats, funcionalitats, comportaments mecànics, condicionants, etc., previstos en el projecte. - Les despeses de redacció del modificat 0 aniran a càrrec de l'oferent. - No s'admetran canvis de traçat en planta. 2. Elements autoritzats. a) Les capes de terraplè, esplanada i/o tot-ú, previstes amb material de préstecs i de cantera, es podrien substituir per capes amb material procedent del reciclat. En aquest cas caldrà que, prèvia a l'execució de l'obra, es justifiqui adequadament la seva capacitat portant, el compliment de les especificacions tècniques corresponents i es disposi de tota la documentació necessària, inclosa la corresponent a la gestió de residus. b) Els murs, aletes i demés elements que el projecte preveu construir in situ amb formigó es podrien substituir per elements prefabricats o altres tipologies de mur sempre i quan quedi garantida la suficient estabilitat, resistència i adequació geomètrica. Així mateix i amb les mateixes condicions, es podrien substituir els elements que el projecte preveu prefabricats per elements executats in situ. Per altra banda el sistema de drenatge del trasdós i/o la junta entre murs es podrien substituir per altres sistemes sancionats per la pràctica. c) La secció de la cuneta revestida podria ser en forma de cuneta americana, sempre que la capacitat de desguàs sigui suficient. d) En general, es pot proposar qualsevol canvi de materials per altres de característiques superiors a les definides en el projecte. Cada licitador haurà de presentar obligatòriament una oferta base, o sigui, sense cap variant. A més a més, cada licitador podrà presentar totes les variants que estimi oportunes, sempre que estiguin adequadament separades amb sobres diferents. Finalment i si el licitador ho considera convenient podrà presentar en un altre sobre separat, també una única oferta integradora on es podran relacionar diverses variants dins la mateixa oferta econòmica.
Codi CPV:
45233142
Garantia provisional:
No
Classificació empresarial:
Grup G, subgrup 4, categoria 3

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya