Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

26.01.2021 US COMUNIQUEM QUE EL DISSABTE 30/01/2021, DES DE LES 00:00H A LES 08:00H HI HA PROGRAMADA UNA ACTUACIÓ TÈCNICA AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE AFECTARÀ, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA i LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA AIXÍ COM AL CORREU DEL SERVEI DE SUBSCRIPCIONS A LES NOVETATS DIÀRIES DE LES PUBLICACIONS DEL DIA 29/1/2021 QUE S'ENVIARAN AMB POSTERIORITAT.

 

LICITACIÓ DEL CONTRACTE DE CONCESSIÓ DEL SERVEI PÚBLIC CASAL D'ESTIU

Òrgan de contractació:
Ajuntament de l'Armentera
Codi d'expedient:
X2020000006
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és l'adjudicació del contracte administratiu de concessió de servei (art. 15 LCSP), per a la prestació del servei públic de Casal d'Estiu de l'Ajuntament de L'Armentera, establert per acord plenari de 6 d'abril de 2016. El contracte inclou tant l'organització com l'execució del Casal d'Estiu.
Pressupost de licitació:
125.000,00 € sense IVA 151.250,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Armentera
Termini de presentació d'ofertes:
18/02/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
125.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C) :
29/04/20 12:00 Per mitjà de canal de You Tube on properament es facilitaran les dades d'accés.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Es preveu la possibilitat de prorrogar el contracte anualment, fins a tres anualitats més, de forma expressa. L'acordarà l'òrgan de contractació de forma anual i serà obligatòria per al contractista, amb preavís de dos mesos a la finalització del contracte, conforme a l'art. 29 LCSP. L'aprovació de la pròrroga és d'exercici discrecional per part de l'òrgan de contractació.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: OBJECTIUS
Ponderació: 40.00 - Criteri: SUBJECTIUS
Ponderació: 40.00 - Criteri: MILLORES DEL SERVEI
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92331210
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis dels 3 darrers exercicis conclosos, en l'àmbit al que es refereixi el contracte. Almenys en una de les 3 anualitats el volum anual de negocis haurà de ser igual o superior a 25.000 ¤. El volum anual de negocis serà acreditat mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Patrimoni nét
Descripció:
Patrimoni net, o bé ràtio entre actius i passius, al tancament de l¿últim exercici econòmic per al que estigui vençuda l¿obligació d¿aprovació dels comptes anuals, per import igual o superior a 25.000 ¤.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per responsabilitat civil, amb uns límits mínims d'indemnització de 300.000,00 ¤ per víctima i 1.200.000,00 ¤ per sinistre; i una assegurança d'accidents personals per als participants, amb les cobertures següents: per despeses d'assistència sanitària, un mínim de 6.000 euros; per defunció, un mínim de 5.000 euros, i per invalidesa permanent, un mínim de 6.500 euros. En el supòsit de defunció d'una persona menor de 14 anys, l'assegurança s'ha de destinar a cobrir les despeses de sepeli.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis o treballs que el licitador hagi executat en els últims cinc anys, que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, d¿aquestes serveis. S¿acreditarà mitjançant certificació expedida per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui una entitat del sector privat, mitjançant una certificació o declaració expedida per aquest.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Les titulacions acadèmiques i professionals de l¿empresari i del personal directiu de l¿empresa i, en particular, del personal responsable de l¿execució del contracte.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Declaració indicant la maquinària, material i equip tècnic del que es disposarà per l'execució del contracte, a la que s'adjuntarà la documentació acreditativa pertinent.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya