Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEIS GRÀFICS PER A LA IMPRESSIÓ, EMMAGATZEMATGE I TRANSPORT DE DIFERENTS SUPORTS DE COMUNICACIÓ

Òrgan de contractació:
Teatre Lliure-Teatre Públic de Barcelona
Codi d'expedient:
8/2020
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Davant l'actual situació excepcional d'estat d'alarma, s'ha ordenat el tancament de tots els teatres de Catalunya i fins que les autoritats competents permetin la reobertura. En conseqüència, constatem la dificultat de que els tots els licitadors interessats en aquesta licitació puguin presentar el SOBRE B, que conté les mostres de suports materials impresos (seguint el que s'indica l'Annex núm.3 del PCAP). Per aquests motius, es comunica que l'entitat es veu obligada a suspendre el termini de presentació d'ofertes d'aquest d'expedient (Núm. 8/2020), prevista inicialment fins al 17/04/2020 i almenys fins quan arribi el moment en què es permeti la reobertura de les instal·lacions del l'entitat.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte actual és l'execució dels serveis d'impressió per la Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona
Pressupost de licitació:
168.000,00 € sense IVA 203.280,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
04/05/20 14:00 h
Observacions:
Que la tramitació del contracte amb número d'expedient 8/2020 és indispensable per permetre al Lliure mantenir la seva activitat i el funcionament dels seus serveis bàsics, evitar-ne la paralització i assegurar la represa de l'activitat un cop deixin d'estar vigents les mesures dictades a l'empara de l'estat d'alarma declarat mitjançant el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Que el marc legal vigent durant l'estat d'alarma esmentat, permet tramitar els procediments que es considerin indispensables per garantir a la Fundació Teatre Lliure - Teatre Públic de Barcelona mantenir la seva activitat i el funcionament dels seus serveis bàsics, evitar-ne la paralització i assegurar la represa de l'activitat un cop deixin d'estar vigents les mesures dictades a l'empara de l'estat d'alarma.

Que, en conseqüència, l'òrgan de contractació ha resolt continuar amb la tramitació del procediment d'adjudicació del contracte de serveis gràfics per a la impressió, emmagatzematge i transport de diferents suports de comunicació.
Valor estimat del contracte:
168.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 55.00 - Criteri: 1. Oferta econòmica
Ponderació: 20.00 - Criteri: 2. Oferta de reducció de terminis de lliurament
Ponderació: 25.00 - Criteri: 3. Presentació de tres mostres d'impressió utilitzant paper reciclat
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79800000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis i, si escau, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent al contracte, referit com a màxim als tres (3) últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici dels activitats de l'empresari, en la mesura que és disposi dels referències d'aquest volum de negocis. El volum global de negoci anual haurà de ser, com a mínim, igual o superior a 75.000 euros (IVA exclòs), referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles.
Mínim d'acreditació:
75.000,00 €
Observacions:
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositades en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant una declaració responsable, els seus llibres d'inventaris i comptes anuals o mitjançant les liquidacions de l'IVA presentades a l'AEAT.
Període:
dins dels tres últims
Solvència tècnica i professional
Descripció:
Els treballs d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte, realitzats en el curs de, com a màxim, els tres últims anys, i l'import anual acumulat dels quals l'any de major execució sigui igual o superior al pressupost base de licitació del contracte.
Observacions:
En la relació d'aquests treballs, s'haurà d'indicar l'import, el nombre d'unitats, la data i el destinatari, públic o privat dels serveis, acompanyada dels documents acreditatius corresponents conforme al que es disposa en l'article 90.1. a) de la LCSP, això és, mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent quan el destinatari sigui una entitat pública, o quan el destinatari sigui un subjecte privat mitjançant un certificat expedit per aquest o, falta d'aquest últim certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyat dels documents obrants en poder del mateix que acreditin la realització de la prestació.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya