Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEI DE DIRECCIÓ D'OBRA I COORDINACIÓ DESEGURETAT I SALUT DE L'OBRA CONSTRUCCIÓ DEROTONDA D'ACCÉS AL POLÍGON INDUSTRIAL LAMASIA (CN-340, PK1217,150)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues
Codi d'expedient:
2020 10075
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Constitueix l'objecte d'aquesta contractació, la prestació del servei de direcció d'obra facultativa, així com la coordinació de seguretat i salut de l'obra Construcció de rotonda d'accés al polígon industrial La Masia (CN-340, PK1217,150).

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, en sessió celebrada el dia 2 de juliol de 2008, va aprovar inicialment el Projecte de Construcció de Rotonda d'accés al Polígon Industrial La Masia (CN-340, PK1217,150) el qual transcorregut el període d'informació pública va esdevenir l'aprovació definitiva.

Les obres a realitzar consisteixen en la construcció d'una rotonda centrada sobre l'eix de la carretera N-340 en el P.K. 1217,150 i les seves embocadures. També es construiran dues potes noves d'uns 100 m de longitud, una donarà accés a una cooperativa vitivinícola i l'altra al polígon industrial La Masia. Aquesta ultima connectarà amb un carrer del polígon, l'Avinguda de Barcelona, per la qual cosa serà necessària la seva demolició i reconstrucció a la cota adequada, molt mes baixa que l'actual. A la pota d'accés a la cooperativa es connectarà el Camí de Can Vendrell mitjançant una intersecció en T ja que la seva sortida a la carretera N-340 quedarà anul¿lada amb la construcció de la rotonda.

Per a l'execució de les obres de construcció contingudes en el Projecte es preveu un termini d'execució de quatre (4) mesos a partir de l'adjudicació de les obres.

L'esmentada obra es troba subvencionada per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa complementari de modernització de polígons del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019", codi XGL 19/X/266902, amb la finalitat de millorar la qualitat i la competitivitat dels polígons de la demarcació, a través d'inversions d'alt impacte, adreçades a transformar i incrementar la competitivitat de les empreses i afavorir el creixement empresarial, atreure noves oportunitats de negoci i generar ocupació de qualitat. De forma específica, es pretén contribuir a finalitzar i millora
Pressupost de licitació:
16.044,02 € sense IVA 19.413,26 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any 4 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Cugat Sesgarrigues
Termini de presentació d'ofertes:
18/03/20 23:59 h
Valor estimat del contracte:
16.044,02 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
28/04/20 10:00 Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: que depenen Judici de Valor
Ponderació: 40.00 - Criteri: valoració automàtica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71520000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
- Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import mínim de 300.000 ¤
Mínim d'acreditació:
300.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Caldrà acreditar experiència suficient en la realització de les feines anàlogues a les que constitueixen l'objecte del contracte (és a dir, s'entén com feines anàlogues haver realitzat serveis de direcció d'obres similars a les descrites al PPT).

S'acreditarà mitjançant aportació de certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent (en cas de treballs realitzats per al sector públic) o certificats equivalents o declaració del empresari en cas de treballs realitzats per al sector privat, als quals s'acompanyarà dels documents que acreditin la realització de la prestació.

En qualsevol cas, els certificats o documents corresponents comprendran els treballs realitzats en el curs dels darrers 3 (tres) anys
Mínim d'acreditació:
2,00 €

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya