Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte del servei del casal d'estiu per a infants 2020-2021

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Tordera
Codi d'expedient:
2020/230
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'esplai, culturals i esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
En aplicació del que disposa la Disposició addicional tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, publicat al BOE el mateix 14/03/2020, on determina que queden suspesos els terminis de tramitació dels procediments administratius, queda interromput doncs, el termini de presentació de les proposicions d'aquest expedient durant 15 dies naturals, establint un nou termini de presentació d'ofertes el qual finalitzarà el dimarts 14 d'abril de 2020, a les 14 hores, llevat de les possibles pròrrogues que es puguin establir de nou.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El contracte té per finalitat la prestació del servei consistent en un espai que ofereix la possibilitat de què els infants i joves realitzin activitats de formació i lleure de dilluns a divendres, en el seu entorn habitual, proper i quotidià durant la temporada d'estiu període que comprèn les vacances escolars.
Pressupost de licitació:
74.317,84 € sense IVA 81.749,62 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Tordera
Termini de presentació d'ofertes:
14/04/20 14:00 h
Valor estimat del contracte:
193.226,36 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar per un termini de dos (2) anys més, d'any en any, sense que la durada total del contracte superi els quatre (4) anys. En aquest cas, la pròrroga s'acordarà per l'òrgan de contractació i serà obligatòria per a l'empresa contractista, sempre que el preavisi amb, almenys, dos (2) mesos d'antelació a l'acabament del termini de durada del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Automàtic (Memòria de millores del servei)
Ponderació: 40.00 - Criteri: Judici de valor (Projecte educatiu)
Ponderació: 20.00 - Criteri: Automàtic (Oferta econòmica)
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92331210
Codi CPA:
93.29.29
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels 3 últims disponibles, import mínim 50.000 euros/any, impostos inclosos.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Han d'acreditar aquest fet mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial al qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el volum anual de negocis a través dels llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals que cobreixi els riscos, per import mínim de 50.000 euros
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
Cal que aporti còpia d'una pòlissa de responsabilitat civil i rebut acreditatiu d'estar al corrent de pagament. Els licitadors han d'acreditar tenir subscrita una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els riscos derivats dels treballs que requereixi la prestació objecte del contracte, la qual s'haurà de mantenir vigent durant l'execució del contracte i, en el seu cas, el període de garantia que s'estableixi
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que constitueixen l'objecte del contracte amb un mínim de 3 serveis en el curs dels 3 darrers anys import mínim per servei de 35.000 euros, sense impostos.
Mínim d'acreditació:
35.000,00 €
Observacions:
Han d'acreditar aquest fet mitjançant l'aportació de tres (3) certificats de bona execució en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat; els serveis o treballs efectuats s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Titulacions acadèmiques i professionals de l'empresari i del personal directiu de l'empresa i, en particular, del personal responsable de l'execució del contracte, així com dels tècnics encarregats directament en l'execució d'aquest.
Observacions:
Han d'acreditar com a mínim 1 persona amb coneixements i competències del mateix àmbit competencial mitjançant, d'una banda, amb l'aportació de fotocòpies dels títols o bé certificats emesos pels col·legis professionals conforme estan col·legiats i habilitats per exercir la professió.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya