Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

000 Expedient 2020 034 - LICITACIÓ DE LA CONTRACTACIÓ DE SERVEIS ORGANITZATIUS DE LA MARXA CICLE TURÍSTICA GRAN FONS LA FALLA DELS ANYS 2020 ¿ 2021 ¿ 2022 I POSSIBLE EXTENSIÓ

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
000 Expedient 2020 034
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
En el marc d'una creixent proliferació, quant a esdeveniments, quant a nombre de participants i quant a interès social i mediàtic, de les curses competitives o no de caràcter esportiu, s'ha vingut organitzant i es pot considerar consolidable la organització de l'esdevaniment "Gran Fondo La Falla", circumscrit a la comarca de l'Alta Ribagorça i estesa, també a la Ribagorza aragonesa.

Una participació considerable i tendent a creixent i la necessitat de preparació i gestió del mateix, justifiquen la intervenció professionalitzada de l'esdeveniment mitjançant una empresa de serveis especialitzada.

Tot i que l'esdeveniment neix d'iniciatives no necessàriament públiques o institucionals, s'ha requerit a les entitats locals de la comarca la seva implicació, suport institucional, organitzatiu i tutel·la sent el Consell comarcal de l'Alta Ribagorça l'ens local adient per assolir el paper d'ens executor recollint en el seu si, les adhesions de la resta d'ens locals que s'hi ha de sumar.

En el context anterior, és objecte del present plec la contractació promoguda pel Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça consistent en la prestació de serveis corresponents a la organització de l'esdeveniment Gran Fons La Falla per al dia 26 de setembre del 2020 i per als anys 2021 i 2022 amb data a determinar a resultes dels acords que es prenguin no més tard del primer mes de cada exercici.

Es tracta de proporcionar els serveis de preparació, gestió administrativa, organització, difusió, aportació d'infraestructures i, en definitiva, desenvolupament integral de l'esdeveniment esportiu "Gran Fondo La Falla", basat en la participació no competitiva, mitjançant bicicleta proporcionant totes les necessitats de serveis per la seva consecució d'acord amb el Reglament establert per 2020 i el que, en termes similars s'estableixi respecte als altres exercicis.
Pressupost de licitació:
9.000,00 € sense IVA 10.890,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
30/03/20 14:00 h
Observacions:
En tractar-se d'un servei integral que compren la preparació, la difusió, la gestió incloent les inscripcions, la difusió i publicitat, la legalització, la provisió dels mitjans tècnics per gestionar i administrar l'esdeveniment el fan una prestació complexa que requereix l'existència d'un projecte específic. En document ANNEX 1 a aquests Plecs s'incorpora el projecte de servei que el descriu en els apartats o àrees anomenades "del participant", "tècnica", "logística", "infraestructures", "responsables" i "imatge i comunicació".

En document ANNEX 2 a aquests plecs s'incorpora el Reglament de l'esdeveniment que el descriu i defineix en la seva vesant normativa i organitzativa.

En document ANNEX 3 a aquests plecs s'incorpora el document "Guia del participante" mitjançant el qual es descriu l'esdeveniment.

En document ANNEX 4 a aquests plecs s'incorpora el document "ANNEX 4 QUADRE" mitjançant el qual, al marge de la despesa derivada del contracte de serveis que es promou, també es detalla una aproximació de les estimacions de cost i escenari de finançament esperable.

El conjunt de prestacions que s'esperen, d'acord amb la descripció anterior, es poden definir com prestacions de fer consistents en el desenvolupament d'una activitat o dirigides a l'obtenció d'un resultat diferent d'una obra o un subministrament, tot i que, entre dites prestacions, amb caràcter residual i valor de menor quantia, també s'hi poden incloure obres i subministraments.

La definició anterior, correspon, justament, amb la atribuïda a contractes administratius de serveis per la Llei /2017, de 8 de novembre, de Contractes de Sector Públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les Directives de el Parlament Europeu i de Consell 2014/23 / UE i 2014/24 / UE, de 26 de febrer de 2014 (en endavant, LCSP de 2017).
Valor estimat del contracte:
9.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre con criterios evaluables objetivamente) :
31/03/20 10:25 SEDE CORPORACION
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Durada. S'estableix una durada garantida d'aquest contracte de 3 anys / esdeveniment que corresponen amb els exercicis 2020, 2021 i 2022. També s'estableix la possibilitat d'estendre la durada del contracte, si les parts, de comú acord ho volguessin i expressament ho formalitzessin, a un total de 4 anys més dues pròrrogues anuals. Malgrat, es condiciona la efectivitat de la durada, més enllà de l'exercici 2020, a la efectiva existència de crèdit pressupostari.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: Els criteris es troben detallats al Plec
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
92622000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya