Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Redacciˇ d'un projecte executiu del Parc del lliscament i un estudi previ de l'Ómbit dels parcs dels Capellans i de la Festa.

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Reus
Codi d'expedient:
S-0353/2019
Tipus de tramitaciˇ:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificaciˇ urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciŔncia i tecnologia. Serveis d'assaigs i anÓlisis tŔcnics
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

Descripciˇ de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
L'objecte d'aquesta licitaciˇ Ús la redacciˇ d'un projecte executiu del Parc del Lliscament, redissenyant i ampliant l'actual Skatepark amb una zona de źPools╗, altres elements i espais esportius complementaris, una zona d'aparcament al nord de l'Ómbit i millora dels espais verds.
TambÚ Ús objecte d'aquest contracte l'estudi previ de la reordenaciˇ dels Ómbits adjacents al futur parc del Lliscament: el Parc dels Capellans, les piscines municipals a l'aire lliure, el Parc de la Festa, les actuals petanques i zona d'elements esportius.
Tots els Ómbits estan ubicats en s˛l de propietat municipal.
Pressupost de licitaciˇ:
24.793,39 € sense IVA 30.000,00 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
└mbit geogrÓfic:
Reus
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
12/02/20 23:59 h
Observacions:
CONDICIONS ESPECIALS D'EXECUCIË: De conformitat amb l'apartat M del quadre de caracterÝstiques del plec de clÓusules administratives particulars.
SOBRE DIGITAL 2.0: L'oferta s'ha de presentar en format electr˛nic a travÚs de la plataforma Sobre Digital 2.0.
HABILITACIË PROFESSIONAL: Els licitadors hauran de ser empreses o tŔcnics que acreditin la titulaciˇ arquitecte o titulacions actuals equivalents. La titulaciˇ s'acreditarÓ mitjanšant la presentaciˇ de la documentaciˇ oportuna.
ADSCRIPCIË DE MITJANS MATERIALS I/O PERSONALS A L'EXECUCIË DEL CONTRACTE: Com a mÝnim s'acreditarÓ: despatx professional amb mitjans estÓndards de gestiˇ, programa de gestiˇ de pressupostos i programa de dibuix grÓfic. S'atorga a aquest compromÝs el carÓcter d'obligaciˇ essencial als efectes previstos en l'article 211 de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
24.793,39 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
05/03/20 09:00 Hisenda Municipal Sala Polivalent 3er pis Cr St Llorenš,25 43201 REUS
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicaciˇ:
Ponderaciˇ: 49.00 - Criteri: Oferta econ˛mica
Ponderaciˇ: 51.00 - Criteri: ExperiŔncia i reconeixements en redacciˇ de projectes
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71242000
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Dels tres ˙ltims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurÓ de ser igual o superior a una vegada i mitja el valor estimat del contracte.

El volum anual de negocis serÓ acreditat mitjanšant els seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estiguÚs inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, acreditaran el seu volum anual de negocis, mitjanšant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
Per riscos professionals vigent fins a la finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ d'ofertes, per import de cobertura no inferior al doble del valor estimat del contracte, aixÝ com aportar el compromÝs vinculant de renovaciˇ o pr˛rroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execuciˇ del contracte.

Aquest requisit s'entendrÓ complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromÝs vinculant de subscripciˇ, en cas de resultar adjudicataris, de l'asseguranša exigida. Aquest compromÝs s'haurÓ de fer efectiu dins del termini dels deu dies hÓbils al que es refereix l'article 150 de la LCSP (requeriment previ a l'adjudicaciˇ).

L'acreditaciˇ d'aquest requisit es farÓ mitjanšant certificat emŔs per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'asseguranša, i mitjanšant el document de compromÝs vinculant de subscripciˇ, pr˛rroga o renovaciˇ de l'asseguranša, en els casos en que procedeixi.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
Els licitadors caldrÓ que acreditin haver redactat un projecte d'skatepark o parc urbÓ de superfÝcie igual o superior a 5.000 m2 en els ˙ltims 3 anys.

Els serveis s┐acreditaran mitjanšant relaciˇ dels principals serveis o treballs realitzats d┐igual o similar naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, realitzats en els ˙ltims tres anys, que inclogui import, dates i destinatari, p˙blic o privat, dels mateixos, mitjanšant certificats expedits o visats per l┐˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, a manca d┐aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l┐empresari acompanyada de la documentaciˇ de que disposi que acrediti la realitzaciˇ de la prestaciˇ; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats
directament a l┐˛rgan de contractaciˇ per l┐autoritat competent.

En els certificats hi haurÓ de constar la superfÝcie del projecte d┐skatepark o parc urbÓ.

Quan el contractista sigui una empresa de nova creaciˇ, entenent com a tal la que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvŔncia tŔcnica es podrÓ acreditar mitjanšant la justificaciˇ de personal tŔcnic o unitats tŔcniques, integrades o no en l┐empresa, participants en el contracte, d┐acord amb el que estableix l┐article 90.4 de la LCSP.

Plecs

 

Documentaciˇ

 
Informe necessitats.pdf
PDF
Decret inici i aprov plec_2019018957.pdf
PDF
Documentació gràfica.pdf
PDF
Anunci de licitació.pdf
PDF
Condicions d'execuciˇ:
De conformitat amb l'apartat M del quadre de caracterÝstiques del plec.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya